ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία Ελλάδος (;) υπέρ μεταναστών


020710-nigger-catholicΤο λιγότερο προκλητικό μπορεί να χαρακτηριστεί το δελτίου τύπου της Ιεράς Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας της Ελλάδος, και συγκεκριμένα της συνοδικής επιτροπής «Δικαιοσύνη και ειρήνη».
Συγκεκριμένα οι ρωμαιοκαθολικοί με ένα παραλήρημα αντιρατσιστικών μηνυμάτων περί «φτώχειας», «αλληλεγγύης» και πως η ξενοφοβία και ο ρατσισμός δεν συνάδουν με τις «πανανθρώπινες αξίες» και την «δημοκρατία μας» καταλήγει με ένα πολιτικού τύπου μήνυμα να τάσσεται υπέρ του νόμου του ΠΑΣΟΚ και της χορήγησης της ελληνικής ιθαγενείας στους αλλοδαπούς.
Επιπλέον προσχωρούν ακόμη περισσότερο και ζητούν να «απαλλαχτεί η κοινωνική και ανθρωπιστική πολιτική της πατρίδας μας από την γραφειοκρατία στις αιτήσεις πολιτικού ασύλου»! Και μάλιστα καλούν όλα τα κόμματα να συνδράμουν σε αυτόν τον σκοπό! Προπαγάνδα δηλαδή που θα ζήλευε και η πιο «αντιρατσιστική» ΜΚΟ.
Πέραν όλων αυτών των θλιβερών θέσεων υπέρ των λαθρομεταναστών εποίκων της πατρίδας μας, το συγκεκριμένο θέμα είναι μια απόλυτη υποκρισία. Ο λόγος είναι πως η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία στην Ελλάδα, είδε ξαφνικά το «ποίμνιο» της να αυξάνεται εντυπωσιακά με τους λαθρομετανάστες, από εκεί που ήταν λίγες χιλιάδες στις Κυκλάδες και την Αθήνα. Ας αφήσουν λοιπόν τις πολιτικές νουθεσίες και τα αντιρατσιστικά κηρύγματα, και ας πουν την αλήθεια ως «καλοί χριστιανοί» που είναι...                                                                                                                                                     ΠΗΓΗ:elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: