ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Υφίστανται οι προϋποθέσεις εσχάτης προδοσίας; (βίντεο)

Αγαπητέ gianniotis,
Πριν πέντε χρόνια επί κυβερνήσεως της Ν.Δ. του κ. Καραμανλή, ο κος Κάρολος Παπούλιας εκλέγεται από την Βουλή των Ελλήνων, Πρόεδρος της Ελληνικής Πολιτείας μέχρι το 2010.Η κα Μπενάκη, βουλευτής της Ν.Δ., Πρόεδρος του ελληνικού κοινοβουλίου, προσφωνεί από χειρογράφου, κατά την ανακοίνωση της Εκλογής του κ. Παπούλια στο ύπατο αξίωμα της χώρας και εν τη αναλήψει των νέων καθηκόντων του, μεταξύ άλλων τα εξής !!
"...Αναλαμβάνετε κ. Πρόεδρε την προεδρεία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μια πενταετία, όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν, χάριν της ειρήνης της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη. Τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς δεν θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά ίσως και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης…"Είναι γνωστό πως η πολιτική είναι κυρίως πρόβλεψη. Άρα η κα Μπενάκη, ως πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής, είχε τόσο υψηλή διορατικότητα πέντε χρόνια πριν, που μπόρεσε να προβλέψει όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα και πλέον μας τρομάζουν;
Στο άκουσμα όλων αυτών δεν τρόμαξε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας;
Γιατί δεν αντέδρασε;
Ή μήπως ήταν προαποφασισμένα και τα γνώριζαν όλοι οι πολιτικοί ταγοί αυτής της χώρας;
Πράγμα που πιθανώς αποδεικνύεται μέσω του χειρογράφου, όπου αναφέρονταν όλα τα παραπάνω και μέσω της σιωπής του κ. Προέδρου;
Δεν θα ήθελα ποτέ να πιστέψω κάτι από αυτά !!!Εάν όμως είναι έτσι, τότε σημαίνει πως τα κόμματα εξουσίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ., που όλα αυτά τα 35 χρόνια διαχειρίζονται τις τύχες του ελληνικού λαού, γνώριζαν εκ των προτέρων αυτά που επρόκειτο να μας συμβούν.!
Όλοι αυτοί υποθήκευσαν το μέλλον της Ελλάδος και των πολιτών της και έκαναν από τη μία ημέρα στην άλλη δυστυχέστερη την ζωή όλων των ελληνικών οικογενειών. Υποθήκευσαν τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδος μας.
Η σημερινή κυβέρνηση δεν αποφασίζει για τον τόπο μας διότι είναι ο διαχειριστής του ΔΝΤ που λαμβάνει όλες τις αποφάσεις. Εάν λοιπόν, η σημερινή ζοφερή κατάσταση οφείλεται σε άστοχους πολιτικούς χειρισμούς από τις κυβερνήσεις της 35ετίας, έπρεπε όλοι να έχουν παραιτηθεί ως ΑΝΙΚΑΝΟΙ να διαχειριστούν τα κοινά αυτού του τόπου.
Βέβαια, σε άλλες χώρες, όπως π.χ. η Ιαπωνία, οι έχοντες συναίσθηση του προβλήματος και ευαισθησία του κακού που έκαναν, αυτοκτονούν.
Εάν όμως όλοι οι πολιτικοί χειρισμοί που μας οδήγησαν στην εξαθλίωση, στις κοινωνικές εκρήξεις, οι οποίες ακολουθούν αυτής της καταστάσεως και στην υποθήκευση του μέλλοντος των παιδιών μας, έγιναν με ΓΝΩΣΗ, τότε μία θα ήταν η λύση:
Όλοι οι διατελέσαντες πρωθυπουργοί και υπουργοί οικονομικών θα μπορούσαν να παραπεμφθούν με άμεσες διαδικασίες για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά της Ελλάδος και του λαού της. Και αυτό, εάν οι ίδιοι δεν είχαν προβλέψει την εκ των προτέρων απαλλαγή τους με το άρθρο 86 του αναθεωρημένου Συντάγματος του 2001.

Με τιμή
Αποστόλου Παναγιώτης
Οικονομολόγος                                                                                                                                          ΠΗΓΗ:gianniotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: