ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 72 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ (ΤΙ ΑΛΛΟ;) ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ! ΑΠΕΛΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ!

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα η μεγαλύτερη συμμορία πορτοφολάδων, που έχει εξαρθρωθεί μέχρι τώρα από την αστυνομία και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή. (Αλήθεια τι θα τους κάνει τώρα η Ελληνική Δικαιοσύνη; Να σας πω εγώ, αύριο θα είναι πάλι ελεύθεροι να συνεχίσουν το "έργο" τους)...

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση στην πλατεία Βικτωρίας από την Ασφάλεια Αθηνών, Αγίου Παντελεήμονα, Εξαρχείων και Κολωνού, καθώς και δυο Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, συνελήφθησαν 72 αλλοδαποί!
Από τους συλληφθέντες αλλοδαπούς 69 είναι Ρουμάνοι (56 άνδρες και 13 γυναίκες) και τρεις γυναίκες είναι από τη Βουλγαρία!!!

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αλλοδαποί μετέβαιναν σε ομάδες των 8-10 ατόμων κάθε μέρα στους σταθμούς του ΗΣΑΠ και του Μετρό, όπου εντόπιζαν πολίτες, τους παρακολουθούσαν και μέσα στους συρμούς τους άρπαζαν τα πορτοφόλια. Στη συνέχεια, πάντοτε, επέστρεφαν στην πλατεία Βικτωρίας όπου πετούσαν σε κάδο απορριμμάτων τα κλεμμένα πορτοφόλια, αφού βέβαια είχαν πάρει το περιεχόμενό τους.

Οι αστυνομικοί, με διάταξη του αρμόδιου εισαγγελέα, ο οποίος έδωσε την άδεια επί είκοσι μέρες έπαιρναν φωτογραφίες και βιντεοσκοπούσαν τις κινήσεις των πορτοφολάδων τα πρόσωπα των οποίων προκύπτουν από το συγκεκριμένο οπτικό υλικό, καθώς και οι σχέσεις τους και κινήσεις τους στην πλατεία Βικτωρίας.

Στον κάδο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 45 πορτοφόλια, ενώ στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ξυραφάκια, πτυσσόμενα στιλέτα, μαχαίρια και πολλά πορτοφόλια που ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί από ποιούς τα άρπαξαν.


ΠΗΓΗ Τρωκτικό.

ΑΠΕΛΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ, ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ, ΜΕΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ "ΦΑΣΙΣΤΑ" ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ Η ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΣΕΧΤΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ, ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ…

ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ;                                                                                           ΠΗΓΗ:ygro-pyr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: