ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ο Λοβέρδος παραλίγο σε μορφή ομελέτας έτρεχε να σωθεί από οργισμένους πολίτες!!! (video)



  • Φαίνεται ότι το θέατρο δεν έπιασε και κανείς, μα κανείς δεν φαίνεται να γλιτώνει την λαϊκή οργή…
Επίθεση δέχτηκε ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος στους Αγίους Αναργύρους όπου πραγματοποιούνταν εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ. Δύο άτομα τραυματίστηκαν. Ο ένας έχει εξέλθει από το νοσοκομείο. Ο παραμένων –για προληπτικούς λόγους- είναι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίων Αναργύρων.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ και αντίπαλό του στις δημοτικές εκλογές. Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε πριν από λίγο οποιαδήποτε ανάμιξη του κόμματός του σε αυτές τις δικαιολογημένες κατά τον ίδιο αντιδράσεις του κόσμου και πιστεύει ότι το όλο θέμα ξεκίνησε όταν έφτασε ο κ. Λοβέρδος στον χώρο της εκδήλωσης, όπου δέχτηκε αυτός και η συνοδεία του βροχή αυγών.

Ο κύριος Λοβέρδος στην προσπάθειά του να μπει και να προστατευτεί στο κτίριο, δέχθηκε την επίθεση ενός νεαρού που απωθήθηκε από τους άνδρες της φρουράς του.

Όταν ο κ. Λοβέρδος και η συνοδεία του μπήκαν στο χώρο της εκδήλωσης έκλεισαν οι πόρτες και οι συμπλοκές συνεχίστηκαν για περίπου μισή ώρα στον εξωτερικό χώρο.

Στα παραλειπόμενα της επίθεσης, σημειώνουμε πως ο γιατρός που προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες, ήταν ο γιατρός του ΕΣΥ που δέχτηκε να γίνει «πειραματόζωο» της Νατάσσας Καραμανλή στο πρώτο της χειρουργείο… Στη συνέχεια και όταν η Νέα Δημοκρατία έγινε κυβέρνηση, ο ίδιος έγινε επιμελητής στο Λαϊκό Νοσοκομείο… (δηλαδή, για όσους δεν κατάλαβαν σε μία συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ, βρισκόταν άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας!!!)





Για το πρωτοφανές επεισόδιο εξέδωσε ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ

Σήμερα, στους Αγίους Αναργύρους, σε πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, έδρασαν οι δήθεν «γνωστοί - άγνωστοι».
Με νοοτροπία τραμπούκων, και μετερχόμενοι πρακτικές αντισυγκεντρώσεων της δεκαετίας του ’60, αυτοί οι δήθεν δημοκράτες, δήθεν προοδευτικοί και δήθεν αριστεροί, με προκλήσεις απίστευτες και με χρήση βίας, που οδήγησε ακόμη και σε τραυματισμούς συνανθρώπων μας, επιχείρησαν να παραστήσουν τους δήθεν «αγανακτισμένους πολίτες».
Μόνο που τώρα οι μάσκες έπεσαν.

Οι δήθεν «γνωστοί - άγνωστοι» έχουν ονοματεπώνυμο και πολιτική ταυτότητα.

Οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες, είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και είχαν επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Αγ. Αναργύρων, Π. Τερζόγλου.

Ο κ. Τσίπρας και ο Συνασπισμός του οποίου ηγείται, είναι συνυπεύθυνοι σε αυτήν την πολιτική χυδαιότητα που εκφράζεται ακόμη και με πρωτόγνωρη βία και θα παραμένουν έκθετοι, έως ότου καταδικάσουν απερίφραστα αυτές τις πρακτικές που δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με αυτές ενός δημοκρατικού κόμματος.

Ο κ. Τσίπρας οφείλει πλέον να αντιληφθεί ότι, πρακτικές που υπέστη η δημοκρατική παράταξη και η αριστερά στο παρελθόν, δεν οδηγούν παρά στην βία, την ανομία, πλήττουν την δημοκρατία, το δημόσιο συμφέρον και τα δημοκρατικά δικαιώματα κάθε πολίτη.

Άμεση ήταν η απάντηση από τον Συνασπισμό - Διαβάστε την ανακοίνωση

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επιμένει στο ίδιο επικοινωνιακό σενάριο. Στόχος πάντα ο ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα, ξεπέρασε κάθε όριο. Με ασύστολα ψεύδη, επιτίθεται προσωπικά στον Πρόεδρο του Συνασπισμού και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις που η ίδια η πραγματικότητα, αλλά και η εικόνα της κάμερας, τη διαψεύδει.

Για άλλη μια φορά - ελπίζουμε τελευταία - τους γνωρίζουμε ότι η πολιτική τους υποκινεί την κοινωνική διαμαρτυρία και τα κόλπα τους δεν πιάνουν.

Ο ΣΥΝ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σταθερά προσανατολισμένοι ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, είναι υπέρ των μαζικών, ειρηνικών, μαχητικών αγώνων και συμβάλλουν στην ανάπτυξη των κινημάτων αντίστασης και αλληλεγγύης. Για την πολιτική μας δεν θα απολογηθούμε σε αυτούς που χρησιμοποιούν βία, πλήττουν τη δημοκρατία, επιτίθενται στα δημοκρατικά δικαιώματα, ξεπουλούν δημόσια περιουσία ενάντια στο δημόσιο συμφέρον, έχουν φέρει τη χώρα στο χείλος της καταστροφής. Και αυτοί έχουν όνομα. Είναι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Κωνσταντίνος                                                                                                                                            ΠΗΓΗ:kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: