ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Φετος τα κοκκινα αυγα....βαψτε τα,αλλα μην τα βρασετε


Καλως μας ηρθε το Πασχα,νηστεια,καλα απο αυτην δεν χρειαζεται να ερθει το Πασχα για να την κανουμε,συγκινηση για τα Θεια Παθη,και προσμονη της Αναστασης που θα μας δωσει ελπιδα.

Διοτι Ανασταση μονο το Πασχα θα εχουμε πλεον,για την χωρα ουτε κουβεντα.

Και θα πεσουμε σαν γνησιοι Ελληνες στο αρνι,το κοντοσουβλι.το κοκορετσι,τις μαγειριτσες,οσοι εχουν φυσικα,οι υπολοιποι στα συσιτια του δημου και της εκλησσιας.

Και θα βγουν και οι σωτηρες μας στα χωρια και στα πανηγυρια,στους στρατωνες και στα καπη να μας ευχηθουν καλη Ανασταση και να μας υποσχεθουν οτι συντομα ολα θα αλλαξουν και ανανεωμενοι θα τρεχουμε προς την αναπτυξη και τις επομενες νικες.

Φυσικα οπως μαθευτηκε δεν θα μας πουν ολα τα μετρα αναλυτικα αυτη την εβδομαδα διοτι φοβουνται να βγουν στους δρομους,φανταστειτε τι θα γινει εαν τα μαθουμε και πριν την μεγαλη εβδομαδα.

Εσεις καλου κακου οταν βαψετε τα αυγα,παραδοσιακο και ωραιο εθιμο αφηστε και μερικα...οσα σας περισσευουν...αβραστα.

Θα με ρωτησετε...μα τι να τα κανουμε τα αυγα βαμμενα αλλα αβραστα?

Ε...ολο και σε κατι θα χρειαστουν,διοτι αν ειναι και κλουβια ακομη καλυτερα,θα εχουν και μια ωραια μυρωδια εκει που θα πεσουν.
Και κυριως στοιχιζουν λιγοτερα απο τα γιαουρτια και επιτελους ειναι καιρος να αλλαξουμε και εμεις λιγο,να ανανεωθουμε καλλιτεχνικα,απο το ασπρο σκετο καλυτερο ειναι το κοκκινοπορτοκαλοαυγουλι.

Αντε Καλη Ανασταση....

ΠΗΓΗ:harrytsopanos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: