ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ[ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ] ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Η ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ.  ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ (Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΕΔΩ).
ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ, ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ.  ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ.  ΑΝΤΙ  ΓΙΑ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ) ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ (ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ, Κ.Α.), ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ.
ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ (ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ).


ΑΥΤΟ-ΣΚΛΑΒΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ

ΦΟΒΟ, ΑΝΗΣΥΧΙΑ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ, (ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΣΙΜΟ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ,ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ).
ΕΝΟΧΗ (ΑΠΟ “ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ”, ΑΠΟ “ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ”),
ΚΛΟΝΙΣΜΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ (ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΙΣΤΟΡΙΑΣ, 1821 ΣΕΙΡΑ).

ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.

ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ [ΜΕ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΙΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΡΔΗ], ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΗΓΕΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΟΙ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ:
ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ,
ΤΗΝ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ (Η ΟΜΑΔΑ ΓΑΠ, ΕΛΙΑΜΕΠ)
ΤΟΠΙΚΟΙ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ (ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ)
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ”ΕΞΩΤΙΚΟΙ” ΝΟΜΟΙ (Π.Χ. “ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑΣ”, ΑΛΛΑΓΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ,ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ)
- ΤΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (ΔΝΤ, ΤΡΑΠΕΖΑ “ΕΛΛΑΔΟΣ”, “ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ” ΤΡΑΠΕΖΑ,  Κ.Α).

ΔΗΛΑΔΗ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ.


==============================================================================


Ελεγχος του νου και πολιτειοκρατια.

ΝΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ


ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ.
“Είναι μέσα στην εξουσία μας να παρατηρούμε τι βλέπει, τι αισθάνεται και τι σκέπτεται ένα άτομο, να εξετάζουμε εξονυχιστικά τη συμπεριφορά και να ανιχνεύουμε ακόμη την περίπτωση του τυχαίου στις συνειδητές του αποφάσεις, αλλά και στην ψυχολογική και ασυνείδητη κατάσταση του» (Telemetry is coming of age).


ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.
«Μπορούμε να επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε την αυξανόμενη γνώση μας για να σκλαβώσουμε τους ανθρώπους με τρόπους που δεν φανταστήκαμε ποτέ, αφαιρώντας τους την προσωπικότητα και ελέγχοντας τους με μέσα τόσο προσεκτικά επιλεγμένα που δεν θα γνωρίσουν ίσως ποτέ την απώλεια της προσωπικότητας τους» (Καθηγητής Καρλ Ρότζερς – Science).
Έχουν αναπτυχθεί τεχνικές για την έρευνα και τον χειρισμό του ανθρώπου. Οι διπλής ροής επικοινωνίες με τα βάθη του εγκεφάλου κάνουν δυνατή την αποστολή και την λήψη πληροφοριών από και προς τον εγκέφαλο
«Μπορούμε να ξεκινήσουμε, να σταματήσουμε ή να τροποποιήσουμε μία ποικιλία αυτόνομων σωματικών συμπεριφορών και πνευματικών εκφράσεων.
«Μπορούμε να πειραματιστούμε με τους εγκεφαλικούς μηχανισμούς που είναι υπεύθυνοι για τον καθορισμό και την διατήρηση …. συγκεκριμένων συμπεριφορών και πνευματικών λειτουργιών
απόκτηση ελέγχου του κοινού
Η εμπειρία έχει αποδείξει πως η πιο απλή μέθοδος για την εξασφάλιση ενός σιωπηλού όπλου και η απόκτηση ελέγχου του κοινού, είναι να τους διατηρούμε ανεκπαίδευτους και αδαείς όσον αφορά τις αρχές των βασικών συστημάτων αφενός, ενώ αφετέρου να τους κρατούμε σε σύγχυση, να τους έχουμε αποδιοργανωμένους και αποσπασμένους”                                        ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: