ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Πρόταση νόμου για τα Αυγά και τα Γιαούρτια!

Μετά τα πρόσφατα κρούσματα επιθέσεων σε αθώους κι ανυπεράσπιστους υπουργούς και πολιτικούς, με αυγά και γιαούρτια, η στήλη αυτή κάνει τις δικές της προτάσεις για της εξάλειψη τέτοιων βίαιων φαινομένων.
Μετά το πρόσφατο επεισόδιο με τον κ.Λοβέρδο τoν ευαίσθητο υπουργό- Μεσσία μας, η χώρα βρίσκεται σε μεγάλη κρίση και η Δημοκρατία υπό κατάλυση.
Πρότεινω λοιπόν να γίνει ιδιώνυμο αδίκημα η κατοχή ωών, γιαουρτιών καθώς κι επιδορπίων γιαουρτιών, με ή χωρίς λιπαρά.

Πρώτα πρέπει να γίνει εθνικός διάλογος με τη συμμετοχή των πολιτικών αρχηγών, αλλά και να τεθεί σε όλους του διεθνείς οργανισμούς WHO, UN και ΝΑΤΟ.
Μετά πρέπει να δοθεί το προσχέδιο νόμου σε δημόσια διαβούλευση, να ξεσηκωθούν κατά του νόμου, όλοι οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και μετά να το ψηφίσουν ομόφωνα όπως πάντα.
Καλή η εικόνα των “αγανακτισμένων πολιτών” που εξεγείρονται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν και πάντα δίκιο.
Δεν μπορεί να θεωρηθεί σωστός ο γιαουρτοπόλεμος στις πολιτικές εκδηλώσεις! Δεν μπορεί όποιος έχασε την δουλεία του, την σύνταξη του, μειώθηκε το εισόδημα του, να παίρνει το αυγό ή το γιαούρτι στο χέρι του και να το εκσφεντονίζει σε πολιτικούς που έχουν χάσει τον ύπνο τους για σωθεί αυτή η χώρα, από τους κοπρίτες και τους μη-παραγωγικούς!
Την στιγμή μάλιστα που η δικαιοσύνη εξαντλεί όλη την αυστηρότητα της σε απάνθρωπες ποινές σε συνανθρώπους μας που έχουν εμπλακεί σε βαλίτσες, μίζες. Ο Χριστοφοράκος ζει το μαρτύριο του, εξόριστος στην ψυχρή Γερμανία, ο Μαντέλης αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης και τα υποβρύχια… βυθίζονται!
 Τι κάνει, επιτέλους η κυβέρνηση; Όταν σήμερα, μετά από 1 χρόνο μνημονίου γιουχάρουν τους πολιτικούς που μας έσωσαν; Γιατί κουβαλάτε ακόμη φοβικά σύνδρομα και δεν ορθώνετε το ανάστημά σας; Περιμένετε να τελειώσουν τα αυγά από τα ράφια;
Πώς θα αντιμετωπιστεί η οικονομική κρίση αν δεν αντιμετωπίσουμε τα επεισόδια; Περιμένουν να αδειάσουν τα ράφια των Σ/Μ; Μήπως ο κ. Παπανδρέου περιμένει να εισπράξει «κάτι» από την αναταραχή και τα επεισόδια; Μήπως σκοπεύει να ανεβάσει το ΦΠΑ;
Οι πολιτικοί ταγοί δεν πρέπει να οδηγούνται από το πεζοδρόμιο. Πρέπει να τονώσουμε το πεσμένο ηθικό των υπουργών μας. Γιατί τα φορτώσαμε όλα στην Κυβέρνηση; Πρέπει, επιτέλους να επιβληθεί ο νόμος. Διότι, όταν δεν επιβάλλεται ο νόμος καταλύεται η έννοια της Δημοκρατίας. Πρέπει να τηρηθεί η ευταξία και καθαριότητα!
Να γίνει η κατοχή  ωών, γιαουρτιών καθώς κι επιδορπίων γιαουρτιών, με ή χωρίς λιπαρά ιδιώνυμο, κατάργηση της διακίνησης,
Προτείνω:
1 . Να Πωλούνται όλα τα  ωά, γιαούρτια καθώς κι επιδόρπια γιαουρτιών, με ή χωρίς λιπαρά αριθμημένα και μόνο με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας κι άδειας οπλοκατοχής.
2. Να εκδίδονται άδειες αυγοκατοχής και γιαουρτοκατοχής από τα οικεία αστυνομικά τμήματα και να ελέγχετε αν το άτομο είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ή έχει υψηλή χοληστερίνη.
3. Η ομάδα ΔΙΑΣ να έχει μπλόκα σε κεντρικά σημεία πέριξ της Βουλής.
4. Να ελέγχονται οι παραγωγοί μήπως είναι Αλβανοί που προσελήφθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ τον τελευταίο χρόνο.
5. Τα  ωά, γιαούρτια καθώς κι επιδόρπία γιαουρτιών, με ή χωρίς λιπαρά να φυλάσσονται στα Σ/Μ σε ειδικό χώρο ασφαλείας και το βράδυ να φυλάγονται σε χρηματοκιβώτιο.
6. Να αγοραστούν εκπαιδευμένοι σκύλοι για την φύλαξη αεροδρομίων και των συνόρων, για τυχόν παράνομη προσπάθεια εισόδου στην χώρα  από τρομοκρατικές ομάδες του εξωτερικού ωών, γιαουρτιών καθώς κι επιδορπίων γιαουρτιών, με ή χωρίς λιπαρά. Οπώς η Yogurt Meinhoff, η 17%, Briggate Kota, η Egg Qaeda, Santiganistas.
7. Να γίνει διαχωρισμός των αυγών σε μαλακά (ωμά) και σκληρά (βραστά).
8. Να απαγορευτεί το Continental Breakfast στα ξενοδοχεία.
9. Να δοθεί επίδομα καθαριστηρίου σε όλους τους Υπουργούς, βουλευτές και τους συνοδούς τους.
10. Να δημιουργηθεί, τέλος ειδική μονάδα καταστολής ασύμμετρων αυγών με ειδικά καθαριστικά και απολυμαντικά.
Διαβάστε Σχετικά

Aλλο η αποδοκιμασία και άλλο η βία

Δείτε το Βίντεο

ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: