ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Η σύγκρουση έρχεται...

Όλο και περισσότεροι Έλληνες πέφτουν θύματα των αλλοδαπών καθημερινά. Οι επιθέσεις είναι όλων των ειδών και πλέον φέρνουν σε απόγνωση τους απολογητές των «δυστυχισμένων» μεταναστών. Η εποχή που δικαιολογούσαν κάθε πράξη λέγοντας ότι «πεινάνε» μοιάζει να έχει περάσει.
Η σκληρότητα των εγκλημάτων είναι τέτοια που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ακόμη και από το αρχέγονο ένστικτο της επιβίωσης. Άλλο το να κλέψεις τρόφιμα ή χρήματα για να αγοράσεις κάτι να φας κι άλλο δολοφονείς για αστείους λόγους ή να βιάζεις .Το τελευταίο μας θυμίζει τα συνεχή κρούσματα βιασμών Ελληνίδων από αλλοδαπούς.

Κάθε υγιής άνθρωπος, κάποιος που έχει την στοιχειώδη λογική σιχαίνεται τον βιαστή. Ο βιαστής είναι πραγματικά ότι αποκρουστικότερο μπορεί να υπάρξει. Επιβεβαιώνει μέσω της πράξης του την ανύπαρκτη αξία του σαν άνδρας. Δεν μπορεί να έχει την παραμικρή ελπίδα να διεκδικήσει μια γυναίκα (το γνωρίζει) και αντί να επιλέξει τον απλό, τον ανθρώπινο τρόπο διαλέγει τον βίαιο, τον κτηνώδη. Μισεί την γυναίκα , δεν την βλέπει σαν ανθρώπινο ον. Πέρα από την ικανοποίηση των «αναγκών» του ικανοποιεί τα βαθιά συμπλέγματά του , τα περισσότερα άδικα. Ο επιθετικός Ισλαμικός σκοταδισμός θέτει από μόνος του την γυναίκα σε μοίρα χειρότερη από του ζώου.
Είδατε ποτέ να φορούν μπούργκα σε κάποιο γαιδουράκι;
Είδατε ποτέ να το ξυλοφορτώνουν γιατί το θεωρεί μιαρό η θρησκεία τους;
Σε πολύ χειρότερη θέση λοιπόν η γυναίκα στον δικό τους σκοταδιστικό κόσμο.

Τι δημιουργεί το μίσος των αλλοδαπών προς την Ελληνική κοινωνία;
Αναμφίβολα...
οι μουσουλμάνοι βρίσκουν θρησκευτικό περιτύλιγμα και δικαιολογία σε μια βίαιη πράξη τους. Είμαστε οι άπιστοι, οι ανήθικοι , αυτό αρκεί.
Οι Ελληνίδες; Αυτές είναι οι «σκύλες», πρέπει να τιμωρηθούν με τον πιο φρικτό τρόπο που τολμούν να έχουν δικαιώματα, που τολμούν να ντύνονται με τρόπο που δεν αρέσει σε αυτούς.
Πρόκειται για σύγκρουση πολιτισμών. Στην δική μας κοινωνία η γυναίκα και δικαιώματα έχει και την σεβόμαστε. Να γιατί ένας βιαστής είναι πολύ πιο αντιπαθής στους Ευρωπαίους από ότι στις χώρες που κυριαρχεί ο Ασιατικός δεσποτισμός .

Αδικούνται…νιώθουν ότι αδικούνται. Στην πραγματικότητα αδικούμαστε εμείς που έχουμε πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες ανέργους , που έχουμε χάσει ακόμη και τις δουλειές του «ποδαριού» γιατί τις πήραν αυτοί. Τα «φθηνά εργατικά χέρια»… 

Γι αυτά προειδοποιούσαν οι Μαρξ και Ένγκελς.
Για αυτά τα «φθηνά εργατικά χέρια» φώναζε η Ελεονόρα Μαρξ (κόρη του Μαρξ) να φρουρούνται τα σύνορα ώστε να μην βρίσκουν ευκαιρία οι καπιταλιστές να εισάγουν ξένους εργάτες στις απεργίες.
Τότε ακούστηκε η λέξη «απεργοφύλακας», η λέξη «καμποτάζ». Πόσο προδομένοι θα ένιωθαν σήμερα οι θεωρητικοί των «κόκκινων»…

Αμείβονται πολύ καλύτερα από ότι στις χώρες τους. Ασφαλώς και δεν εργάζονται σε κάτι ευχάριστο. Ρωτήστε όμως τον Έλληνα που δεν του φτάνει το μεροκάματο αν θα άρπαξε εκείνη την δουλειά του «ποδαριού» για να συμπληρώσει το οικογενειακό εισόδημα.
Ιδανικοί «ρουφιάνοι», δεν θα διστάσουν να καρφώσουν τον συνάδελφό τους στην δουλειά για να κρατήσουν την δική τους θέση. Η εργασιακή αλληλεγγύη είναι κάτι το άγνωστο στις φανατισμένες Ισλαμικές μάζες που αποτελούν τον ιδανικό υπάλληλο για κάθε καπιταλιστική ύαινα…
Υποταγμένη, φοβισμένη, να ενδιαφέρεται μόνο για προσκύνημα, προσευχή , χωρίς καμία Εθνική ή ταξική συνείδηση. «Να δουλεύω μαύρα, να στέλνω λεφτά έξω στο Πακιστάν» η μόνη του σκέψη…
Λογικό λοιπόν ο Έλληνας εργαζόμενος να αρχίζει να μην γουστάρει τέτοιες συμπεριφορές, να μην γουστάρει τα χωσίματα, τις ρουφιανιές του «φτωχού οικονομικού μετανάστη».
Δεν γουστάρει ο Έλληνας εργαζόμενος να βλέπει τον μισθό του σε κίνδυνο από την εφεδρεία των αλλοδαπών, γιατί αυτό είναι στην πραγματικότητα , ένας εφεδρικός στρατός έτοιμος να υπηρετήσει τους καπιταλιστές.
Οργίζεται ο Έλληνας ναυτεργάτης που τον εξαφανίζουν από τα πλοία …
Τα μεγαλύτερα τομάρια, αυτοί που κάνουν πληρώματα για τους εφοπλιστές διαλέγουν φθηνούς Ασιάτες.
Το ίδιο δεν έγινε και στην οικοδομή ;
Το ίδιο και στους λιθογράφους ;
Στις καθαρίστριες ;

Η διαφορά με κάποια επαγγέλματα που κάλυψαν μετανάστες από την Ανατολική Ευρώπη είναι πως αυτοί είχαν κάποια διάθεση ή έστω ικανότητα να δημιουργήσουν , να ζήσουν εντός της Ελληνικής κοινωνίας κι όχι παράλληλα, παρασιτικά όπως οι Μουσουλμάνοι Ασιάτες.

Ο Γκουστάβ Λε Μπον πολύ σωστά έλεγε πως οι μετανάστες φεύγουν γιατί δεν μπορούν να προκόψουν στον τόπο τους. Εισάγουμε τα κατώτερα στοιχεία της Ασίας.
Ουδεμία σχέση ασφαλώς δεν μπορεί να έχει αυτό με τους Έλληνες μετανάστες, τους νόμιμους, που λάμπρυναν τα ξένα πανεπιστήμια του εξωτερικού με την παρουσία και τις επιδώσεις τους.

Σε ρόλο δημαγωγού, τα φερέφωνα της αριστεράς. Ξεσηκώνουν με κάθε τρόπο τους μετανάστες , πολλαπλασιάζουν το μίσος που αυτοί νιώθουν προς την Ελληνική κοινωνία. Μεγεθύνουν τις θρησκευτικές, Εθνικές, εργασιακές διαφορές δημιουργώντας έναν «δηθεν» ταξικό πόλεμο.
Βαφτίζουν προλετάριους τους λαθροέποικους και αστό ή ακόμη και εκμεταλλευτή τον Ελληνικό λαό που βιώνει στο πετσί του καθημερινά φρικτά εγκλήματα, εγκλήματα με ξεκάθαρα ρατσιστικά κίνητρα.
«Πνιχτον τον πούστη» έλεγε σύμφωνα με τον Κούνδουρο ένας από τους επίδοξους φονιάδες του. Έτσι είναι. Το μίσος των αλλοδαπών δεν κάνει διακρίσεις στους Έλληνες. Για αυτούς είμαστε τα «αφεντικά» ‘Ετσι τους είπαν οι αριστεριστές…

Πράγματι οι αριστεριστές κατάφεραν να δημιουργήσουν μια νέα πραγματικότητα.
Μεγάλωσαν το μίσος των αλλοδαπών αλλά ταυτόχρονα ξεσηκώνουν τους Έλληνες.
Πλέον η αντίθεση δεν είναι μόνο Εθνική αλλά και ταξική.
Ταξική γιατί οι Έλληνες βλέπουν ποιος τους παίρνει τις δουλειές.
Ταξική γιατί οι Έλληνες είναι οι μόνοι που υπερασπίζονται τα εργασιακά κεκτημένα.
Ταξική γιατί αυτοί που ρίχνουν τα μεροκάματα είναι οι αλλοδαποί, ο εφεδρικός στρατός των εργοδοτών.
Ταξική γιατί εμείς φτωχαίνουμε και αυτοί βελτιώνουν τις ζωές τους εις βάρος της δικής μας ζωής και των παιδιών μας.
Ταξική γιατί πληρώνουμε και τις συντάξεις που παίρνουν με ελάχιστα ένσημα.
Ταξική γιατί υποβαθμίζουν τις γειτονιές μας , μαζί και τα περιουσιακά μας στοιχεία.

Νέα τα στρατόπεδα, νέοι οι αντίπαλοι.
Οι μετανάστες, οι αριστεριστές-αναρχικοί , οι ΜΚΟ , οι προστάτες τους οι μπάτσοι, τα λυσσασμένα αφεντικά, η κατοχική κυβέρνηση , οι τραπεζίτες, οι μεγαλοεργολάβοι , οι θαλασσοπνίχτες εφοπλιστές. Αυτό είναι το ένα στρατόπεδο.

Έλληνες φτωχοί, άνεργοι, μισθωτοί, ανασφάλιστοι, συνταξιούχοι.
Ελληνική νεολαία που υποφέρεις από τους αλλοδαπούς εισβολείς.
Ελληνική οικογένεια που αντί να πάρεις εσύ τα κονδύλια να βοηθηθείς, να ανασάνεις,στα παίρνουν οι λαθρομετανάστες !
Έλληνα Εθνικιστή ! Εσύ που είσαι ο χειρότερος εφιάλτης των εχθρών .
Εσύ που είσαι η επαναστατική πρωτοπορία που θα οδηγήσεις τον Ελληνικό λαό στην νίκη.
Αυτός είναι ο στρατός σου.

Ιακωβίνος ''εμπρηστής''                                                                                                                           ΠΗΓΗ:egersis2.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: