ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΖΩΑ ΞΥΠΝΑΤΕ!

ploti fylakiΞεφυλλίζοντας τον Κυριακάτικο τύπο, πήρε το μάτι μου στο «Πρώτο Θέμα», ότι κλιμάκιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, γύρισε από Ολλανδία που είχε πάει για να ελέγξει και να πάρει προσφορές για πλωτές φυλακές!
Οι πλωτές φυλακές που διαπραγματεύτηκε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 600 άτομα, σε δίκλινα δωμάτια και με ανέσεις που θα ζήλευαν ακόμα και τα καλά ξενοδοχεία!
Πιο συγκεκριμένα, τα δωμάτια είναι όλα δίκλινα και το κάθε δωμάτιο διαθέτει, ψυγείο, κλιματισμό, τηλεόραση… μέχρι και προσωπικές καφετιέρες! Στους κοινόχρηστους χώρους οι κρατούμενοι θα μπορούν να κάνουν ότι δραστηριότητα θέλουν. Ακούστε: Σινεμά, χώρους που μπορούν να προσευχηθούν, γήπεδα πινκ πονκ, η κάθε μία πλωτή φυλακή διαθέτει δύο κλειστά και δύο ανοιχτά γυμναστήρια, καφετέριες κ.α.
Το κόστος ενοικίου είναι 1,4 εκατ. ευρώ συν 600.000 ευρώ που χρειάζεται η κάθε μία για να μεταφερθεί από Ολλανδία! Το συνολικό ετήσιο κόστος για τον Έλληνα φορολογούμενο θα ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ σύμφωνα με το δημοσίευμα αφού εκτός από τα ενοίκια για τις πλωτές φυλακές, θα πρέπει τα 600 άτομα που θα βρίσκονται εκεί να σιτίζονται πρωί-μεσημέρι-βράδυ καθώς επίσης και να πληρωθούν οι μισθοί των ανθρώπων που θα τους φυλάνε.
Συμπέρασμα; Ότι σε τέτοιες δύσκολες στιγμές για τους Έλληνες, οι πολιτικοί που εκλέξανε τα ζώα οι συμπολίτες μας, δεν ασχολούνται και δεν τους καίγεται καρφί για το πώς θα λύσουν τα προβλήματα των Ελλήνων, αλλά το πώς θα φροντίσουν να περάσουν καλά οι …με το έτσι θέλω εισβολείς στην Ελλάδα!
Συμπέρασμα δεύτερον: Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αποδεικνύεται σε Υπουργείο ΚΑΤΑ της Προστασίας των Ελλήνων Πολιτών και ακόμα καλύτερα, σε Υπουργείο Προστασίας των Αλλοδαπών! ΖΩΑ ΞΥΠΝΑΤΕ!
Μπάμπης                                                                                                                                               ΠΗΓΗ:www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: