ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

685 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΛΕΗΛΑΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΝΤΑΣ

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ.



Είναι στην πλειοψηφία τους Αλβανοί... 685 Δραπέτες των Ελληνικών φυλακών κυκλοφορούν ανάμεσα μας και το πως βγάζουν τα προς το ζείν είναι πολύ εύκολο να το αναλογιστεί κάποιος. Όλοι αυτοί όμως δεν το έσκασαν από κάποιο σωφρονιστικό ίδρυμα, δεν κατέστρωσαν και εκτέλεσαν κανένα σχέδιο δραπέτευσης, δεν κούνησαν καν το δακτυλάκι τους. Βγήκαν με άδεια από τις ελληνικές φυλακές και ποτέ δεν επέστρεψαν. Κορόϊδα είναι; Κι αν νομίζετε ότι είναι τίποτα μικροκακοποιοί πάλι γελιέστε. Είναι καταδικασμένοι για κακουργήματα, όπως ληστείες, δολοφονίες ή εμπόριο ναρκωτικών. Παρ΄ όλα αυτά όμως το κράτος τους δίνει άλλη μια ευκαιρία να εξασκήσουν τις... τέχνες τους πάνω στους Έλληνες και να συνεχίσουν να λεηλατούν την ελληνική κοινωνία. Η Καθημερινή μάλιστα σήμερα αναφέρει πως από αυτούς οι 400 περίπου είναι Αλβανοί κι ότι για 458 άτομα που έχουν πάρει άδεια και δεν επέστρεψαν εκκρεμούν ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης.

Το μόνο λογικό συμπέρασμα που μπορεί κάποιος να γάλει από αυτή την ιστορία είναιν πως το Ελληνικό Κράτος, φέρει ΑΚΕΡΑΙΑ την ευθύνη για τις δολοφονίες, τις ληστείες και όλες τις κακουργηματικές πράξεις που έχουην διαπράξει οι απελευθεροθέντες με άδεια κακοποιοί. Ευθύνες φέρουν και όλα τα φυσικά πρόσωπα - κρατικοί λειτουργοί που εμπλέκονται κατά οποιονδήποτε τρόπο στην απελευθέρωση τους, είτε είναι Διευθυντές φυλακών και στελέχη Υπουργείων είτε απλοί υπάλληλοι που πατάνε σφραγίδες...                                                                                                           ΠΗΓΗ:www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: