ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

“Ιδρώτα,δάκρυα και αίμα”…υποσχέθηκε η κυβέρνηση——Τα @@ μας, υποσχόμεθα εμείς!!

Η θύελλα που πλήττει τη χώρα όχι μόνο δεν δείχνει να κοπάζει αλλά μετατρέπεται σε άγριο κυκλώνα που απειλεί την ίδια την επιβίωση των πολιτών . Μετά από τη δραματική συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των δοσιλόγων και υπουργός Οικονομικών των διεθνών οικονομικών δικτατόρων  Ε.Βενιζέλος ή μπουχέσα ή φακλάνας ή μικρή μπετονιέρα, χρησιμοποίησε τη γνωστή φράση του Ο.Τσώρτσιλ, πριν από τη μάχη της Αγγλίας: “Ιδρώτα,δάκρυα και αίμα”,μας …έταξε.
Ο Φακλάνας απέφυγε να ανακοινώσει τα σκληρά μέτρα που περιμένουν όλους μας.Η κυβέρνηση ωστόσο έχει φροντίσει να τα διαρρεύσει με κυριότερο,αυτό που ζητούν οι δανειστές μας: τουλάχιστον 100.000 απολύσεις στο δημόσιο.
Αμέσως μετά το τέλος της κυβερνητικής σύσκεψης ο υπουργός Οικονομίας, Ευάγγελος Βενιζέλος προέβη σε δηλώσεις λέγοντας πως επικρατεί μία ρευστή κατάσταση στην ευρωζώνη που ευνοεί τους κερδοσκόπους.
Ο χοντρομπουχέσας  δήλωσε ότι η Ελλάδα θα υλοποιήσει με κάθε λεπτομέρεια τις δεσμεύσεις της και επεσήμανε ότι η χώρα ως έθνος πρέπει να πείσει. Παράλληλα αναφέρθηκε στη φημολογία των ημερών, λέγοντας ότι ο καθένας που λέει οτιδήποτε πρέπει να έχει συνείδηση ότι αυτά που λέει μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως επιχειρήματα κατά της χώρας.
Όπως υπογράμμισε για να μην χρεοκοπήσει η χώρα το επόμενο διάστημα θα πρέπει να παρθούν τρεις καθοριστικές αποφάσεις:
- Διαρθρωτικές αλλαγές για να γίνει η χώρα προοδευτική και παραγωγική
- Επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων όπως αυτοί έχουν συμφωνηθεί μέσω του Μεσοπρόθεσμου
- Να υπάρξουν για πρώτη φορά πρωτογενή πλεονάσματα
Ο αντιπρόεδρος των δοσιλόγων ανακοίνωσε πως τη Δευτέρα θα γίνει η εξειδίκευση των αποφάσεων της κυβερνητικής επιτροπής, λέγοντας πως μετά τη τηλεδιάσκεψη με την τρόικα θα ξανασυνεδριάσει η Κυβερνητική και θα εξειδικευτούν οι αποφάσεις.
ΧΟΝΤΡΕ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ @@ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!                                                                                                                                          ΠΗΓΗ:triepsilites.wordpress.com

1 σχόλιο:

NAUPLIOS είπε...

Παντως...εαν ειχα την φατσα σου,(ΓΟΥΡΟΥΝΟΦΑΤΣΑ)....θα ειχα αυτοκτονηση,κι"ας μιλουσα αριστα σαν δηθεν ελληνας την ελληνικη διαλεκτο