ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

«Ο Mel Gibson είναι ένας εμετικός ρατσιστής!»

Καταπέλτης η Winona Ryder:

Καταπέλτης η Winona Ryder για τον συνάδελφό της Mel Gibson. H εβραϊκής καταγωγής ηθοποιός ισχυρίζεται ότι μια φορά ο Mel Gibson που ήταν μεθυσμένος της είπε ότι έπρεπε να την ψήσουν σε φούρνο (Oven dodger)!

Η Winona χαρακτήρισε τον Mel εμετικό ρατσιστή. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Black Swan λέει πως ντράπηκε για λογαριασμό του όταν βρέθηκε μαζί του σε ένα πάρτι.

«Ηταν ένα από αυτά τα μεγάλα πάρτι πριν από 15 χρόνια στο Χόλιγουντ και ο Mel ήταν τύφλα στο μεθύσι. Ήμουν με έναν φίλο μου ο οποίος ήταν γκέι και τότε ο Gibson άρχισε να λέει προσβλητικά… αστεία για τους ομοφυλόφιλους. Κάποια στιγμή πάνω στην κουβέντα είπα ότι είμαι Εβραία. Εκείνος είπε εκείνη τη στιγμή κάτι για φούρνους. Αρχικά δεν κατάλαβα το υπονοούμενό του αλλά στη συνέχεια μου εξήγησαν τις απόψεις του», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και συνέχισε: «Ηταν ότι πιο άθλιο και προσβλητικό έχω ακούσει. Θα έπρεπε να ντρέπεται. Όταν έψαξα στο λεξικό για τη φράση ‘’Oven dodger’’ διάβασα ότι σχετίζεται με τις μαζικές δολοφονίες των Εβραίων και το ολοκαύτωμα».
 
Η Winona κατηγόρησε τον Gibson ότι είναι απίστευτα ρατσιστής και ομοφοβικός. Η ηθοποιός είπε επίσης ότι είναι σίγουρη πως κακοποιούσε και έβριζε με τον χειρότερο  τρόπο την πρώην σύντροφό του Oksana Grigorieva.

«Ανάμεσα στα πιο προσβλητικά σχόλια που άκουσα για την Oksana ήταν: Πρέπει να σε κάψουν σαν γουρούνι και να σε βιάζουν συνέχεια, είσαι μεγάλη που… και πολλά άλλα τέτοια», είπε χαρακτηριστικά!                                                                                                                                      ΠΗΓΗ:www.protothema.gr                                                                                                                       Υ.Γ.: ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ "ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: