ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ας χτυπήσουμε το θηρίο στο κεφάλι!

Αγαπημένο Olympia, από καιρό το σκεφτόμουνα ότι μια κίνηση ματ, χωρίς βία και αίμα όπως η σημερινή που θα δώσει πολύ μεγάλο χτύπημα στο σύστημα είναι η οργάνωση μιας διαδήλωσης έξω από το MEGA… Δεν γνωρίζω που έχει τα γραφεία όμως για σκέψου : εκατοντάδες και χιλιάδες άτομα έξω από τον σταθμό με πλακάτ και τα κατάλληλα συνθήματα αποτυπωμένα σε βίντεο και φωτογραφίες όπου θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο θα τους δώσει σαφές μήνυμα ότι ο λαός τους πήρε χαμπάρι και κυρίως αντιδράει.
Εσύ σαν ένα από τα μεγαλύτερα πατριωτικά blog μαζί με άλλα (ακόμη κι αριστερά νομίζω θα συμμετείχαν σε μια τέτοια προσπάθεια κατά της προπαγάνδας) θα μπορούσατε να ανάψετε την φλόγα και να διαχυθεί η φωτιά στο διαδίκτυο.
Η Ελλάδα καταστρέφεται γιατί χάνουμε την επικοινωνιακή μάχη κι ο κόσμος είναι ακόμη σοκαρισμένος, στον καναπέ με το τηλεκοντρόλ να βλέπει τους εκφοβιστές του να τον ποτίζουν τρόμο.
Το MEGA είναι η φωνή των ντόπιων κοτζαμπάσηδων και του ΔΝΤ.
Ας χτυπήσουμε το θηρίο στο κεφάλι!
Φίλος…                                                                                                                                                   ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: