ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ... Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ



Οι Αφγανοί... τράβηξαν μέχρι και όπλο στη συμπλοκή με Παλαιστινίους.

Για πάνω από δέκα λεπτά ο χώρος του ΟΣΕ, στην Πάτρα, μετατράπηκε σε πεδίο μάχης μεταξύ Αφγανών και Παλαιστινίων. Όλα άρχισαν όταν Αφγανοί εμπόδισαν Παλαιστίνιους να πλησιάσουν τον... «δικό» τους χώρο κοντά στη λιμενική ζώνη. Άρχισαν να πετούν πέτρες ενώ, σύμφωνα με καταγγελίες αυτοπτών μαρτύρων, κάποιος τράβηξε μέχρι και όπλο!...

Η συμπλοκή μεταξύ λαθρομεταναστών συνεχιζόταν χωρίς κανείς να επεμβαίνει. Συνολικά έξι άτομα τραυματίστηκαν εκ των οποίων ο ένας σοβαρά. Όπως ανέφεραν Παλαιστίνιοι, οι Αφγανοί και οι Σομαλοί τα... έχουν βρει μεταξύ τους και λυμαίνονται την περιοχή κοντά στην περίφραξη του λιμανιού της πόλης, εμποδίζοντας λαθρομετανάστες άλλων εθνικοτήτων να πλησιάσουν. Εκτός κι αν τους πληρώσουν... 50 ευρώ ο καθένας, τουλάχιστον!


Τα επεισόδια σήμερα έληξαν με την επέμβαση αστυνομικής δύναμης, η οποία, ωστόσο, έφθασε με μεγάλη καθυστέρηση. Εκφράζονται όμως φόβοι για τη συνέχεια, καθώς στην Πάτρα οι λαθρομετανάστες ξεπερνούν τους χίλιους και καθημερινά προστίθενται καινούργιοι που καταφθάνουν από την Αθήνα. Μία κατάσταση ανεξέλεγκτη, με απρόβλεπτες συνέπειες για την πόλη...



Πάτρα: Έζησαν τον πανικό οι πιστοί που πήγαν απόψε να προσκυνήσουν στον Άγιο Διονύσιο

Τον τρόμο έζησαν οι πιστοί που είχαν προσέλθει σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Διονύσιο για τον Εσπερινό, καθώς αύριο γιορτάζει ο Άγιος και οι εκδηλώσεις εορτασμού έχουν ξεκινήσει από σήμερα.




Οι πιστοί που πήγαν να ανάψουν ένα κερί στον Άγιο, βρέθηκαν εγκλωβισμένοι μέσα στην Εκκλησία, βλέποντας τους μετανάστες να οργιάζουν στο προαύλιο του ναού και να επιδίδονται σε βανδαλισμούς. Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο όταν οι μετανάστες που μάχονταν για το ποιός θα επικρατήσει στη λιμενική ζώνη και θα έχει το πάνω χέρι, έβαλαν φωτιά σε ξύλινο στέγαστρο στην πλατεία Δροσοπούλου, ακριβώς απέναντι από το ναό. Ακολούθησαν στιγμές πανικού. όταν μετά από ώρα οι πιστοί βγήκαν απο την Εκκλησία αντίκρυσαν εικόνες καταστροφής, ορισμένοι δε, είδαν τα αυτοκίνητά τους σπασμένα. Στο μεταξύ, σοκ έπαθαν οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι περαστικοί από την παραλιακή της Πάτρας χθες το απόγευμα, ακούγοντας κραυγές αλλοδαπών. Οι κραυγές προέρχονταν από ένα γιαπί που βρίσκεται στην περιοχή όπου παλιά βρισκόταν ο καταυλισμός των Αφγανών.



Έξω από το χώρο όπου εκτιμάται ότι γίνονταν τελετές αυτομαστιγώματος, βρίσκονταν αλλοδαποί που περιφρουρούσαν και δεν επέτρεπαν σε κανένα να πλησιάσει.  

Η ‘τελετή’ κράτησε για τουλάχιστον 3 ώρες, μέχρι τις 10 το βράδυ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ                                                   
 ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: