ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

Οργή και οδύνη προκαλεί η νεοταξική επέλαση στην πατρίδα μας. Η Σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση, με μεθόδους που θα ζήλευαν δικτάτορες στο SCHOOL OF AMERICAS, επιτίθεται στις κοινωνικές και εθνικές μας δομές, καταπατώντας τις απόψεις και τις τάσεις του λαού μας, διαλύοντας και καταργώντας κεκτημένα του Έθνους με δικτατορικό και απολυταρχικό τρόπο, ιδανικό για να ευχαριστήσει τα σιωνιστικά αφεντικά του.

Με ολοκληρωτική και μεθοδευμένη στρατηγική ξεπούλησε την χώρα μας στο εβραϊκό Δ.Ν.Τ και τους παγκόσμιους χρηματοοικονομικούς τρομοκράτες. Δίχως να μπει στην διαδικασία του δημοψηφίσματος ξεπούλησε την εθνική οικονομία και την υπόληψη μας, βασιζόμενη στην εκμηδένιση του πολιτικού κόστους, ένεκα των πελατειακών σχέσεων που διατηρεί, και εν τέλει απλά μας είπε ότι είμαστε αντιπαραγωγικοί και φτάσαμε εδώ λόγω κακοδιαχείρισης, ενώ αυτή η κυβέρνηση κυβερνούσε σχεδόν 30 χρόνια αλλά για αυτό δεν φέρει και πολλές… ευθύνες. Δε δίστασε μάλιστα να χαρακτηρίσει την υποταγή μας στο Δ.Ν.Τ ως πατριωτική κίνηση, καταχειροκροτούμενη φυσικά από τον κολλητό του Μητσοτάκη, Γ. Καρατζαφέρη .

Υποβαθμίζει και προσβάλει την νοημοσύνη και την ατομική, κοινωνική και εθνική μας υπόληψη και αξιοπρέπεια, ομιλώντας για αντιπαραγωγικούς στρατιωτικούς, για τεμπέληδες και λαμόγια δημοσίους και ιδιωτικούς υπαλλήλους και για την συλλογική κατάποση των χρηματοοικονομικών πόρων, την στιγμή που αυτή η ίδια η κυβέρνηση δίδαξε και γαλούχησε γενιές ολόκληρες στην μίζα, την κλεψιά, την απάτη και το βόλεμα στο δημόσιο!


Ξεπουλά τα εθνικά μας συμφέροντα, δίκαια και κεκτημένα επιτρέποντας στον προδότη Χριστόφια να αφελληνίζει την Κύπρο μας, επιτρέπει στους Σκοπιανούς να συνεχίζουν να διεκδικούν την ιστορία και την τιμή μας, επιτρέπει στους Τούρκους να αλωνίζουν στην Θράκη και το Αιγαίο, να μιλούν για κοινές εκμεταλλεύσεις στα ύδατα μας , επιτρέπει στους Αλβανούς να εγείρουν ζήτημα Τσαμουριάς, αγνοώντας την ιστορική πραγματικότητα και την ανάγκη για ψύχραιμη και επιστημονική προσέγγιση του ζητήματος.

Διαλύει τον κοινωνικό ιστό μολύνοντας την κοινωνία με εκατομμύρια εξαθλιωμένους από τον Τρίτο κόσμο, αναγνωρίζει δικαιώματα που νομικά ΔΕΝ υπάρχουν , όπως αυτό της ιθαγένειας, επιτρέπει την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών δίχως να ενδιαφέρεται για την εισροή φονταμενταλιστών. Μετατρέπει τον στρατό μας σε υποχείριο του καπιταλιστικού ΝΑΤΟ και των ισραηλινών σχεδίων για την μέση ανατολή και την μεσόγειο.

Επιτίθεται σε θεμελιώδη δικαιώματα όπως αυτό του συναθροίζεστε, ενώ παράλληλα το επιτρέπει στους αλλοδαπούς που συνταγματικά ΔΕΝ το έχουν!!! Καταστέλλει με ωμή βία των κατασταλτικών δυνάμεων τους Έλληνες, όπου και αν αυτοί αντιδρούν πχ Κερατέα, Άγιος παντελεήμονας, Πλατεία.Αττικής, Κυψέλη κλπ ενώ στηρίζει μεγαλειώδεις εκδηλώσεις για τους αλλοδαπούς, τον πολυφυλετισμό και τον δήθεν αντιρατσισμό, τις προσευχές μουσουλμάνων και τις εκδηλώσεις των ακραίων αριστερών! Καταπατά τα ατομικά προσωπικά δεδομένα μέσω των νέων καρτών και περνά νόμους που προσβάλουν και ελέγχουν την ιδιωτική μας ζωή.

Τσακίζει και διαλύει την παιδεία και την εθνική αυτογνωσία, δολοφονεί το Εθνικό κράτος και με την στήριξη της άκρας και ευρύτερης αριστεράς, μετατρέπει τα σχολεία και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα σε πειραματικά εργαστήρια της παγκοσμιοποίησης με καθαρά και μόνο τεχνοκρατική αντίληψη.

Γνωρίζει πως η επί χρόνια εκμετάλλευση του συνδικαλισμού από την αριστερά, τον έχει μετατρέψει σε άκακο σκυλάκι που απλά γαυγίζει και οι συνδικαλιστικοί φορείς απλά υπάρχουν για να μαντρώνουν τους εργαζόμενους και βασιζόμενη σε αυτό της το δημιούργημα τσακίζει την ατομική ελευθερία, τα εργατικά δικαιώματα και το μέλλον του Έλληνα εργαζόμενου και της Ελληνικής οικογένειας καθώς και την Εθνική δυναμική, διαλύοντας κλαδικές και συλλογικές συμβάσεις εργασίας και μετατρέποντας το εργατικό περιβάλλον σε καπιταλιστική κόλαση που ωφελεί μόνο συγκεκριμένους οικονομικούς και ελιτιστικούς κύκλους.


Γνωρίζει πως ο έλεγχος των εθνικιστών από τα υπάρχοντα κόμματα (αλήθεια μετά τα μεγάλα ποσοστά καμιά πορεία θα γίνει για το ΔΝΤ;) είναι τέτοιος που δεν έχει να φοβηθεί και πολλά, και η όποια αντίδραση από την άκρα αριστερά απλά θα καταρρεύσει μιας και είναι δικό της προϊόν.

Οι καιροί είναι χαλεποί, σκοτεινοί, βίαιοι, ισοπεδωτικοί και πολιτικά ολοκληρωτικοί για τον λαό και την πατρίδα μας. Οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, οφείλουμε να αντισταθούμε σε όλα τα επίπεδα. Οφείλουμε να σταθούμε δίπλα από κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα που μας έχει ανάγκη. Καμία υποχώρηση στην νεοταξική επίθεση της αριστεράς και της δεξιάς. Μόνος δρόμος για εμάς το εθνικιστικό μας πνεύμα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: