ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Δεν σας αναγνωρίζουμε πλέον ως Αρχιεπίσκοπο των Ελλήνων!


Από το βράδυ εκείνο της ανθελληνικής και ντροπιαστικής, για το θρησκευτικό μας αίσθημα, συναυλίας εντός του ιερού χώρου της Εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα αρνούμαστε να δεχθούμε και να αναγνωρίσουμε τον κ. Ιερώνυμο ως Αρχιεπίσκοπο και πνευματικό πατέρα όλων μας.
Όποιος προβαίνει σε πράξεις που στρέφονται ενάντια στο ποίμνιο του δεν μπορεί να βρίσκεται στο τιμόνι. Η συναυλία αυτή σηματοδότησε την «de facto» αναγνώριση της νόμιμης παραμονής, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, των λαθρομεταναστών από τον «Πνευματικό Πατέρα» μας και από όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή.
Σαφώς, η συμμετοχή και η στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν θα μείνει ασχολίαστη, όμως αυτός προέρχεται από το πολιτικό σύστημα που ωθεί τον ελληνισμό διαχρονικά στην εθνική και πολιτική ταπείνωση.
Η συμμετοχή του επομένως σε μια τέτοια συναυλία ντροπής δεν μας προκαλεί εντύπωση.
Είναι όμως ανεπίτρεπτο ο άνθρωπος, που δυστυχώς φέρει «αξίωμα Πνευματικού Πατέρα» των Ορθοδόξων, να συμμετέχει σε δράσεις που προσβάλλουν το θρησκευτικό μας αίσθημα και χωρίς αμφιβολία στρέφονται ενάντια στους Έλληνες. Σε μια περίοδο, που όλοι συνωμοτούν για να εξαθλιώσουν τον Ελληνικό λαό, στο τιμόνι της Ορθοδοξίας χρειαζόμαστε κάποιον ο οποίος να στέκεται στο πλευρό των Ελλήνων Χριστιανών και όχι απέναντι τους, συντασσόμενος με τις επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων! Ντροπή και αίσχος!
..(( Λ ))..
ΠΗΓΗ:ellinikiafipnisis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: