ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

"Εμείς (του ΛΑΟΣ) ό,τι ψηφίσαμε, ψηφίσαμε. Από δω και πέρα δεν ψηφίζουμε τίποτα"


Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Τάδε έφη ο ιδεολογικός και πολιτικός πρωκτοκυβιστής πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης (στην εκπομπή του ΤΗΛΕΑΣΤΥ τη Δευτέρα της 29ης Νοεμβρίου), περιγράφοντας τα δεινά που αναμένουν την Ελλάδα από το Μνημόνιο.
Αφού ψήφισε το κόμμα του – ή μάλλον οι βουλευτές του – το κοινωνιοκτόνο, πατριδοκτόνο και εθνοκτόνο Μνημόνιο, τώρα παριστάνει τη μετανοούσα Μαγδαληνή.
Υποκρισία και ασύνορος πολιτικός μπερτοδουλισμός με αρκετή δόση μακιαβελλισμού. Αφού έδωσε – με την ψήφο των βουλευτών του – στον κ. Τζέφρη το φτυάρι να σκάψει το λάκκο της Ελλάδας, τώρα μας λέει "δεν ψηφίζουμε τίποτα".
Καλά κρασιά! Είναι πολύ αργά. Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα, λέει η παροιμία μας. 
Κάποτε θα πρέπει να μάθει ο πολιτικός ανεμόμυλος ότι η πολιτική δεν είναι κωλοτούμπες (βλ. το από 24 Μαρτίου 2010 κριτικό μου κείμενο το οποίο αναρτήθηκε σε πολλές ιστοσελίδες και κυρίως στην Επιτροπή Ενημερώσεως επί των εθνικών θεμάτων, με τίτλο: "Οι πολιτικές και ιδεολογικές κωλοτούμπες του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Καρατζαφέρη").
Όσο ο πολιτικός πρωκτοκυβιστής βλέπει να μειώνονται τα ποσοστά του κόμματός της... ορθοδοξίας – που τάσσεται και υπέρ του ξεπλύματος του μαύρου χρήματος που πρέπει να ’ρθει από το εξωτερικό και να "βγει από τα σεντούκια αφορολόγητο" – τόσο περισσότερο θα αποπειράται να το παίξει... και αντιστασιακός!
Είναι αργά για δάκρυα Στέλλα, όπως έλεγε μια παλιά ελληνική ταινία.
Ο κ. Πρόεδρος προκάλεσε βαναύσως και τη λογική και την πολιτική ηθική, αγνοώντας τη ρήση του Αμερικανού Προέδρου Α. Λίνκολ, ο οποίος είπε: "Μπορείς να εξαπατήσεις λίγο κόσμο για πολύ καιρό. Μπορείς να εξαπατήσεις πολύ κόσμο για λίγο καιρό. Δεν μπορείς όμως να εξαπατήσεις όλο τον κόσμο για όλο τον καιρό" (Ξαναδιαβάστε το).
Ο κ. Πρόεδρος έκανε το θανάσιμο πολιτικό λάθος να λοξοδρομήσει πολύ γρήγορα από την αρχική του περπατησιά. Βιάστηκε πολύ να μπει στο κλαμπ των διεφθαρμένων εξουσιαστών. Από φοβερός "ανατροπέας" του σάπιου συστήματος αναδείχθηκε σε πολιτικό του Μπάτλερ ή σε δεκανίκι του στην απλή ελληνική.
Τώρα, καληνύχτα... Μαργαρίτα (παλιό θεατρικό έργο).                                      ΠΗΓΗ:ethnikonthematon.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: