ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ


ΚΟΜΟΤΗΝΗ: ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ! Απολύτως πετυχημένη η πρωτοφανής συγκέντρωση και πορεία των εθνικιστών στη Κομοτηνή, με πρωτοβουλία του Λαϊκού Συνδέσμου – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την συνεργασία πατριωτικών συλλόγων και οργανώσεων από όλη την Βόρεια Ελλάδα!...»»»


Με απόλυτη επιτυχία έληξε τις απογευματινές ώρες οι μαζικότατη συγκέντρωση και πορεία των Ελλήνων Εθνικιστών και Πατριωτών στους κεντρικούς δρόμους της Κομοτηνής.
Η προσυγκέντρωση των Εθνικιστών έγινε στην πλατεία «Σπαθί» ακριβώς απέναντι από την κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, έχοντας την θερμή συμπαράσταση των Ελλήνων κατοίκων της πόλης.

Αιφνιδιαστική ήταν η συγκέντρωση και για τις λιγοστές αστυνομικές δυνάμεις της πόλης, οι οποίες προσπαθούσαν πάσει θυσία να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της εκδήλωσης και παρακαλούσαν τους υπεύθυνους της εκδήλωσης να μην πλησιάζει η συγκέντρωση το προξενείο.
Οι κύριοι του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. φαίνεται πως έχουν τρικυμία εν κρανίω, μιας και θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι αυτοί που προκαλούν διαταραχές και επεισόδια δεν είναι οι Εθνικιστές, αλλά τα διάφορα δικά τους προστατευόμενα «καλόπαιδα».

Επίσης θα έπρεπε να προφυλάξουν τους Έλληνες από την παράνομη δράση των τούρκων πρακτόρων στη Θράκη μας, παρά να ασχολούνται με το εθνικιστικό κίνημα.

Επί τόπου δόθηκαν συνεντεύξεις σε τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης από τον υπεύθυνο της συγκέντρωσης αν και αμφιβάλλουμε αν θα προβληθούν οπουδήποτε.
Στη συνέχεια ο κύριος όγκος των συγκεντρωμένων μετέβη στην κεντρική πλατεία της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα όπως: «Η Θράκη είναι ελληνική, αλήτες, προδότες, πολιτικοί!» και «Έξω τώρα, το προξενείο».

Ακολούθησαν οι ομιλίες των εκπροσώπων των πατριωτικών οργανώσεων και τέλος του εκπροσώπου της Διοικήσεως περιφερείας Βορείου Ελλάδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Από τους ομιλητές τονίστηκε κυρίως η ανενόχλητη από το «ελληνικό» πασοκικό κράτος δράση των τούρκων πρακτόρων, αλλά και ο κίνδυνος κοσοβοποίησης της Θράκης μας. Έγινε και εκτενής αναφορά στα δεινά που μας επέφεραν οι πολιτικοί μας με την υποδούλωση της Ελλάδος στους τοκογλύφους του Δ.Ν.Τ.
Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία μέσα από τους κεντρικότερους δρόμους της Κομοτηνής, η οποία πέρασε και λίγα μέτρα από το προξενείο της τουρκίας. Εκεί, οι συναγωνιστές φώναζαν συνθήματα κατά των τούρκων πρακτόρων και της παρουσίας του προξενείου στην πόλη της Κομοτηνής. Η πορεία συνεχίστηκε χωρίς εμπόδια, καταλήγοντας στο σημείο από όπου ξεκίνησε, στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, όπου και ακούστηκε το σύνθημα «Αίμα τιμή Χρυσή Αυγή, θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη». Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο μας, ο οποίος αντηχούσε σε όλη την πόλη.



ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ...

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ:
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΧΡΟΝΟΣ»: ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ                                                                                                                                       ΠΗΓΗ:enantion-olwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: