ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Κτυπάτε Αδέλφια, κτυπάτε γερά, αλλά πρώτα κτυπήστε τους Εφιάλτες!



Η είδηση έχει ως εξής:
Τρία νεαρά άτομα, ηλικίας 15 ετών, συνελήφθησαν από την Κυπριακή Αστυνομία για τα επεισόδια μετά τον χθεσινοβραδινό αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της τουρκικής Πίναρ Καρσίγιακα. Τον αγώνα κέρδισε με 82-80 το ΑΠΟΕΛ, ωστόσο, δεν προκρίθηκε στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης ΓιούροΤσάλεντζ” (EuroChallenge).

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός ανέφερε ότι η παρέμβαση των μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας ήταν “άμεση, αποφασιστική και καταλυτική με στόχο να προστατευθεί η αποστολή της τουρκικής ομάδας, γεγονός που επιτεύχθηκε χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των μελών μας”.Τόνισε ότι δεν υπήρξε τραυματισμός των μελών της τουρκικής ομάδας, που οδηγήθηκαν με συνοδεία της Αστυνομίας στο χώρο διαμονής τους στις εγκαταστάσεις του σταδίου ΓΣΠ και σήμερα αναχωρούν από την Κύπρο.
Στα επεισόδια μετά τον αγώνα η Αστυνομία, για να αποκαταστήσει την τάξη, έκανε χρήση δακρυγόνων. Δύο περιπολικά δέχθηκαν επίθεση με πέτρες από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ με αποτέλεσμα να υποστούν υλικές ζημιές τα οχήματα και να τραυματιστεί στο μάτι μια γυναίκα αστυφύλακας, η οποία οδηγούσε αστυνομικό όχημα, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας.
Πηγή:ΑΠΕ

Προς νεαρούς οπαδούς:  

Για να ζήσουμε άλλος τρόπος δεν υπάρχει.   

 Από μόνο του το γεγονός ότι οι οπαδοί της καλαθοσφαιρικής ομάδας ΑΠΟΕΛ αντέδρασαν στην παρουσία των τούρκων στο νησί μας, είναι σίγουρα θετικό. Δείχνει ότι οι νεολαίοι μας ακόμα διαθέτουν κύτταρα αντίστασης.
 Ελπίζουμε ότι παρόμοια περιστατικά παρουσίας των τούρκων στην Πατρίδα μας δεν θα επαναληφθούν. Αλλά για να συμβεί αυτό δεν αρκούν μόνο δεκάδες, αλλά ούτε και εκατοντάδες φωνές Ελλήνων. Είναι καιρός να γίνουν οι φωνές αυτές δεκάδες χιλιάδες.
 Το Ερώτημα που προκύπτει ωστόσο είναι: κατά ποίου πρέπει να στραφούν αυτές οι φωνές;
 Το ότι ακούστηκαν φωνές κατά των τούρκων, δεν είναι και τόσο πρωτότυπο ούτε και δίνει λύσεις. Γιατί αν εξετάσουμε πόσοι είναι αυτοί που θα ήθελαν να κατακτήσουν την Κύπρο μας και πόσους εχθρούς έχει ο Ελληνισμός, θα διαπιστώναμε ότι σίγουρα δεν είναι λίγοι.
 Εμείς υποθέτουμε ότι τουλάχιστον η μισή ανθρωπότητα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως βάρβαροι και αιμοβόροι. Δηλ θα μπορούσαμε να τους χαρακτηρίσουμε σαν ανθρώπους που έχουν γραμμένους τους νόμους της πολιτισμένης ανθρωπότητας και ζουν με τους δικούς τους βαρβαρικούς νόμους. Η τούρκοι είναι ένα μικρό μέρος αυτής της βαρβαρικής ανθρωπότητας. Πως πρέπει ενεργήσουμε για να επιβιώσουμε εμείς οι Έλληνες;
 Η απάντηση είναι μόνο μία. Να αλλάξουμε το Σύστημα. Χρειάζεται ένα νέο Σύστημα που να είναι αποτελεσματικό εναντίων οποιουδήποτε βαρβάρου. Τα εργαλεία για να  κατασκευαστεί ένα νέο Σύστημα πάντοτε πρέπει να το κρατάει αποκλειστικά ο λαός μας, οι Έλληνες της Κύπρου.
 Όμως σήμερα τα εργαλεία αυτά, τα εργαλεία του κράτους και του μέλλοντος του Ελληνισμού στο νησί, τα διαθέτουν λίγοι κομματικοί τσοπαναραίοι. Και είναι φανερό ότι αυτό το Σύστημα με τους τσοπαναραίους του δεν μπορεί ή/και δεν θέλει (αυτό δεν έχει σημασία) να χρησιμοποιήσει τα εργαλεία αυτά υπέρ του Ελληνισμού. Σε αυτήν την περίπτωση της απειλής της τουρκοποίησης της Πατρίδας μας τι πρέπει να γίνει;
 Είναι φανερό ότι αντί να φωνάζουμε κατά καιρούς ενάντια σε εχθρούς πρέπει να πάρει ο Έλληνας τις τύχες του στα χέρια του, θα πρέπει να αλλάξει το Σύστημα και τους ανθρώπους που το διαχειρίζονται. Πρέπει να αλλάξουν όλα αυτά που ευνοούν τους τσοπαναραίους του κομματικού κατεστημένου. Πρέπει αυτοί οι δοσίλογοι να πάψουν να παίζουν οποιαδήποτε ρόλο για οτιδήποτε. Πρέπει τα εργαλεία του κράτους να ξαναβρεθούν σε χέρια ανθρώπων οι οποίοι πραγματικά θα υπηρετούν τον Ελληνισμό και μόνο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι σε αυτή τη περίπτωση τα πράγματα για το Ελληνισμό θα άρχιζαν να είναι πολύ-πολύ γρήγορα ευνοϊκά. Αυτά τα εργαλεία θα μπορούσαν να αλλάξουν χέρια σε μια μόνο μέρα αν τα αποφάσιζαν οι μάζες.
 Γι αυτό, αν άλλη φορά οι οπαδοί θελήσουν να εκφράσουν τα αισθήματά τους και όταν θα τους κατατρώγει η νεανική ενέργεια, δεν χρειάζεται να την κατασπαταλάνε άδικα αδειάζοντας την θάλασσα με τους κουβάδες, αλλά πρέπει να σκεφτούν για τα καλά με ποίον τρόπο να αλλάξουν τους ανθρώπους που κρατάνε το τιμόνι και όλα τα εργαλεία.
 Άλλος τρόπος δεν υπάρχει αδέλφια.       

Σπαρτιάτης Ν.Ι.
Στέλεχος Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης                                                                                            ΠΗΓΗ:antistasi.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: