ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Οσο περνούν οι μέρες τόσο η οργή του κόσμου μεγαλώνει καθώς βλέπει όχι μόνο να χειροτερεύει η οικονομική του κατάσταση αλλά είναι πλέον φανερό ότι οι ψεύτικες υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια των πολιτικών ήταν όπως άλλωστε το συνηθίζουν... προεκλογικά.
Η τραγική πραγματικότητα είναι πως η χώρα έχει μπεί σε μια κατάσταση που όμοια της δεν έχει ξαναδεί.
Πέρασαν ήδη 8 μήνες απο τις εκλογές και η ανεργία έχει εκτοξευτεί,το εισόδημα έχει δραματικά μειωθεί,τα λαμόγια και οι κλέφτες παρελαύνουν ελεύθεροι,τα καρτέλ ζούν και βασιλεύουν και οι τράπεζες συνεχίζουν το "νόμιμο" τοκογλυφικό τους έργο.
Απλός θεατής ο ελληνικός λαός που υφίσταται τις επιλογές μιας μικρής ψωροελίτ διαπλεκόμενων επιχειρηματιών,δημοσιογράφων και κυρίως πολιτικών.
Και το χειρότερο απο όλα είναι πως δεν υπάρχει ελπίδα που όπως φαίνεται αντι να πεθάνει τελευταία όπως λένε.Οι πολιτικοί πρόλαβαν και την σκότωσαν πρώτη πρώτη για να εξαθλιώσουν ακόμα περισσότερο τον ελληνικό λαό.
Λόγια και χαρτιά χωρίς ουσία απο χρεοκοπημένους κομματικούς σχηματισμούς που μόνο αηδία προκαλούν με τις τοποθετήσεις τους.
Χρεοκοπημένα κόμματα που θέλουν να σώσουν μια χρεοκοπημένη χώρα......
Η μόνη ελπίδα που είχε απομείνει στο λαο ήταν η δικαιοσύνη.Ομως και αυτή καθώς φαίνεται στην χώρα μας είναι όχι μόνο τυφλή αλλά και κουφή και κουτσή.
Ετσι εξηγείτε και η ατάκα απο όλους τους πολιτικάντιδες "έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη"....Και πως να μην έχετε.ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
Πέρασε σχεδόν 1 χρόνος απο την αποκάλυψη του σκανδάλου του Βατοπεδίου για να μάθουμε τι;
Οτι όλοι είναι αθώοι και όσοι είναι "ένοχοι" έχουν μόνο...πολιτικές ευθύνες!!!
Τι πάει να πει αυτό είμαι σίγουρος πως επι της ουσίας κανείς δεν καταλαβαίνει.Το καταλαβαίνει όμως η κλεπτοκρατία που μας κυβερνά.
Μάλλον πρέπει να είναι σαν την διαγραφή του Ακη απο το ΠΑΣΟΚ η οποία αν γίνει και όποτε γίνει θα...στενοχωρήσει τόσο τον πρώην υπουργό με την περιουσία που ξεπερνά τα 10 εκατ.ευρώ που θα σκεφτεί αν φέτος θα κάνει διακοπές στο Παρίσι.
Πέρασαν δυο χρόνια απο το σκάνδαλο της Siemens που σημειωτέων δεν θα παίρναμε χαμπάρι αν δεν ήταν οι γερμανικές αρχές.Δώρα ακούμε,έγγραφα βλέπουμε,αποδοχές μαύρου χρήματος ακούμε,καταθέσεις για εμπλοκές προσώπων.Και το αποτέλεσμα ποιο;
Μετά απο δυο χρόνια θυμήθηκαν να καλέσουν στην επιτροπή τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ επιχειρηματία που κατά 90% οι δουλειές του γινόντουσαν με την Siemens..Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα;Θα βαρέσουν προσοχή και θα λήξη το θέμα.
Και η κοροιδία θα συνεχίζεται χωρίς να μάθουμε που πήγαν τα χρήματα.
Οπως δεν μάθαμε και για το χρηματιστήριο,τους κουμπάρους,τις υποκλοπές,τα ομόλογα,τις υπερτιμολογήσεις στα δημόσια έργα,τους Ολυμπιακούς αγώνες και πόσα άλλα άραγε ακόμα για τα οποία δεν μάθαμε και ούτε θα μάθουμε ποτέ.
Δεν θα μάθουμε ποτέ για πολιτικούς με μηδέν ένσημα που βρέθηκαν με τεράστια ακίνητη και όχι μόνο περιουσία.Ουτε και για δημοσιογράφους που σε μια νύχτα τύπωσαν εφημερίδα ή επιχειρηματίες που μόνιμα κέρδιζαν δημόσιους διαγωνισμούς.
Σε όλα αυτά υπάρχουν....πολιτικές ευθύνες.
Ομως τις συνέπειες αυτων των...ευθυνών τις πλήρωνε και τις πληρώνει πάντα ο απλός κοσμάκης.
Και ας χρησιμοποιεί ο κατοχικός πρωθυπουργός πληθυντικό λέγοντας "τα μέτρα ΜΑΣ πόνεσαν" επικαλούμενος τον πατριωτισμό των Ελλήνων την ίδια στιγμή που αυτός ο πατριωτισμός βρίσκεται στην πατρίδα μας υπο διωγμό απο τους ανθέλληνες προδότες που φροντίζουν καθημερινά στα ΜΜΕ να τον διασύρουν.
Το "ΜΑΣ" δεν ισχύει.Τα μέτρα πόνεσαν και πονούν τον εργάτη,το μικρομεσαίο και τον συνταξιούχο που καταληστεύσατε και του στείλατε και το λογαριασμό.
Εσεις δεν πονέσατε....ακόμα.
Πρέπει να το πάρουμε απόφαση.Πλέον ελπίδα δεν υπάρχει απο το σάπιο πολιτικό κατεστημένο.Είναι έτσι δομημένο το σύστημα που ακόμα και στην περίπτωση που κάποιος απο όλους αυτούς προσπαθήσει να κανει κατι διαφορετικό το σύστημα θα τον "καταπιεί".
Απο το μόνον που περιμένουμε πρέπει να είναι απο τον απλό πολίτη.
Εχεις ΚΑΡΔΙΑ;
Εχεις ΨΥΧΗ;
Τότε αγωνίσου με οποιοδήποτε τρόπο ώστε να φύγει το καρκίνωμα απο την χώρα.Μην περιμένεις να σε σώσει το σύστημα.Αυτοί είναι βολεμένοι και στην καλύτερη περίπτωση θα σου πετάξουν ένα ξεροκόμματο όπως έκαναν δεκαετίες τώρα ενω αυτοί ξεκοκάλιζαν το δημόσιο πλούτο.
Αλλιώς κάτσε στα αβγά σου.Και βλέπε τα παράσιτα να κλέβουν την χώρα σου και το μέλλον σου..και το μέλλον των παιδιών σου.                                                                                                                ΠΗΓΗ:protesilaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: