ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Ποιούς ενοχλεί η αποκατάσταση της Ιστορίας;

Ενθαρρυντικη και γονιμη η συνεισφορα των τεως κομμουνιστικων κρατων.!

Από τον Ιάσωνα...

H Ουγγρικη βουλη την Περασμενη Τριτη 8 Ιουνιου 2010, ψηφισε νομοσχεδιο για τα εγκλήματα του κομμουνισμού στην Ουγγαρία καθιστωντας ποινικό αδίκημα την άρνησι της αληθειας και την παραχαρσξι της ιστοριας, δηλαδη την αμφισβητησι - επαγγελματικη αρνησι, των κομμουνιστικων εγκληματων στην Ουγγαρια τα κοκκινα πετρινα χρονια του σταλινισμου.
Να σημειωσουμε ότι στην Ουγγαρια όπως και στην Πολωνια η χρησις κομμουνιστικων συμβολων όπως του αιμοσταγους σφυροδρεπανου εχουν απαγορευθη ενώ εχει ηδη τεθη σε ισχυ ο αντικομμουνιστικος νομος .Αντιγραφουμε το συγκεκριμενο αρθρο της ποινικου δικαιου στην Πολωνια, μηπως και οι ημετερεοι βουλευτες, θελησουν να σκεφθουν, πως θα μπορουσε η Ελλαδα να αποτιναξη τον ζυγον της δουλειας υπο τον οποιον τελει σημερα, στο κοκκινα φασισταρια του κάθε αγκυλωμενου μισθοφορου του ΠΑΜΕ και της αγγελομορφου οσιας του Περισσου κας Παπαρηγα..
Παράγραφος 1.
Κάθε πρόσωπο που δημοσίως προπαγανδίζει το φασισμό ή οποιοδήποτε άλλο ολοκληρωτικό καθεστώς ή καλλιεργεί τα μίση στη βάση εθνικών, εθνοτικών, ρατσιστικών, θρησκευτικών διαφορών ή στη βάση διαφορών που έχουν να κάνουν με την έλλειψη των θρησκευτικών πεποιθήσεων, θα τιμωρείται με την ποινή της επιβολής προστίμου, τον περιορισμό της ελευθερίας ή τη στέρηση της ελευθερίας για μια περίοδο πάνω από 2 χρόνια.

Παράγραφος 2.
Η ίδια ποινή επιβάλλεται σε οποιονδήποτε, ο οποίος για προπαγανδιστικούς σκοπούς παράγει, ηχογραφεί, εισάγει, αγοράζει, αποθηκεύει, παρουσιάζει, μεταφέρει ή στέλνει κάθε υλικό που περιέχει το θέμα που περιγράφεται στην παράγραφο 1 ή είναι φορέας κομμουνιστικών συμβόλων.

Αξιζει να σημειωθεί ότι στην Πολωνία εχει δημιουργηθει και λειτουργει το Μουσειον Εθνικής Μνήμης, που καταγραφει με αδιασειστα στοιχεια τα εγκληματα του κομμουνισμου στην Πολωνια και οριοθετει την εννοια του αντικομμουνισμου, ως μια διαρκη ιστορικη προσπαθεια αποκαταστασεως της ιστορικης αληθειας και σεβασμου της μνημης χιλαδων αλυτρωτων ψυχων που πληρωσαν με την ζωη τους τα σταλινικα πειραματα της εφαρμογης του τεθνεωτος, το παλαι ποτε ..."υπαρκτου" σοσιαλισμου.
Βεβαιως η Ευρωπαικη Ενωσι και ιδιως τα κρατη που γευθηκαν αχορταγα την κομμουνιστικη μποτα του ..."απελευθερωτου" ερυθρου (κυριολεκτικως) Στρατου και το σταλινικο κνουτο γνωριζουν πολύ καλα τα σταδια της επαναγραφης της Ιστοριας, δηλαδη της κομμουνιστικης "νέο-αληθειας" που γεννα την ψευδη ιστορια ως ...αληθινη.

"Στο σημερινο μας κοσμο" γραφει ο φιλοσοφος Κ. Παπαιωαννου*, "απο οπου απουσιαζει το στοιχειο του ιερου και η εξουσια δεν εχει θρησκευτικο θεμελιο, ο δεσποτισμος δεν μπορει να διατηρηθει παρα μονο μεσω μιας πλαστης συλληψης της πραγματτικοτητος, μεσω της μετατροπης της ιστοριας σε μυθολογια. Για να γινει το παρον αγνωριστο επρεπε να χειραγωγηθη το παρελθον να υποκυψει τα παρελθον στις απαιτησεις της προπαγανδας.
Όμως σε καμια κοινωνια σε καμια εποχη η πλαστογραφησης της Ιστοριας δεν εφτασε στις διαστασεις που της εδωσε ο Σταλινισμος.! Εκεινοι ακριβως που θεοποιησαν την ΙΣΤΟΡΙΑ και επεχειρησαν να αντλησουν ηθικη απο την ιστορικη αναγκη επιδοθησαν χαρωπα σε μια ανεξαντλητη προσπαθεια εκμηδενισμου των ιστορικων γεγονοτων"
(Κ.Παπαιωαννου "Ψυχρη ιδεολογια" Εκδοσεις Υψιλοn σελις 82).

Ετσι σημερα και το αποκομμα του εγκληματος και της προδοσιας (Κατά Γεωργιο Παπανδρεου, παππου του νυν Πρωθυπουργου) εχει χυσει τονους μελανης και εχει κινησει ορη με λασπη για να επιχωσει την αληθεια και να θαψει την ιστορικη μνημη , αυτό -αναγειρομενο και ανα-βαπτιζομενο στην πηγη ανανεωσεως της παρθενιας του, ως το ..."απαυγασμα" της δημοκρατιας.
Ετσι οι θρασεις δολιοφθορεις της ελευθεριας μας, παρουσιαζονται στους αδαεις νεοελληνες, ως μαχητικοι ..."αγωνιστες" των οποιων όμως οι ..."αγωνες" (ιδε Ζενιτη, ιδε Ροπαξ, ιδε τρομοκρατικες καταληψεις, διακοπες συνδριασεων, εκνομες απεργιες που αποφασιζει το 5% για το υπολοιπο 95% και βιαιως επιβαλλει) διαχρονικως, ένα μονο σκοπο εχουν.!
Την καταρρευσι του ελευθερου πολιτικο-οικονομικου συτηματος την εξαθλιωσι του λαου, την ισοτητα στην αθλιοτητα, την μαζικη ηλιθιοτητα.
Και η γνωσι της Ιστοριας, επειδη καθιστα αδυσσωπητα γυμνη την καταπτυστη δρασι του ΚΚΕ και των κομμουνιστικων καθεστωτων - "ηρωων" τους οποιους εχει στο εικονοστασιο του το ΚΚΕ, ως υποδειγμα θεικης λατρειας, ειναι αυτη που οι ημετεροι κουκουεδες -λογω ψοφοδεων πολιτευτων, ανικανων κυβερνητων, λαικιστων πολιτικων, ανεπαγγελτων υπουργων- προσπαθουν να φιμωσουν..
Αλλα ΜΑΤΑΙΩΣ...
(ιδε αρθρα Ριζοσπαστη:
http://www1.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=5691223
http://www1.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=5691297)
______________________________________
* Ο Κώστας Στρ. Παπαϊωάννου γεννήθηκε στο Βόλο το 1925 και πέθανε το 1981 στο Παρίσι. Στην διάρκεια της Κατοχής σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών. Συμμετείχε στο Ε.Α.Μ και συνελήφθη το 1944 για την δράση του. Στις 27 Δεκεμβρίου του 1945 θα διαφύγει στο Παρίσι μέσω Τάραντα με το θρυλικό πλοίο "Ματαρόα" σαν υπότροφος της Γαλλικής Κυβερνήσεως μαζί με άλλους νέους Έλληνες διανοούμενους, όπως τον Ν.Σβορώνο, τον Ι. Ξενάκη, τον Κ. Αξελό, τον Κορνήλιο Καστοριάδη κ.α.http://www.delamphictionia.gr/GR/papaioannou.htm                                                                                                      ΠΗΓΗ:gianniotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: