ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Αρχαία και Νέα Ελλάς, οι λαθρομετανάστες και ο καιρός της παγκοσμιοποίησης


«Του Αντιόχου του ευεργέτου βασιλέως/ να υμνηθεί επαξίως, ω Κομμαγηνοί, το κλέος./ Ήταν της χώρας κυβερνήτης προνοητικός./ Υπήρξε δίκαιος, σοφός, γενναίος. / Υπήρξεν έτι το άριστον εκείνο, Ελληνικός/ – ιδιότητα δεν έχ’ η ανθρωπότης τιμιοτέραν•/ εις τους θεούς ευρίσκονται τα πέραν.» Επιτύμβιον Αντιόχου, βασιλέως Κομμαγηνής – Κωνσταντίνος Π. Καβάφης
Στην τελική ευθεία για την παγκόσμια εξουσία ο μεγάλος αλαζόνας και κοντά με αυτόν οι συνεταίροι του και οι υποτακτικοί, οι λακέδες του και οι ρουφιάνοι του… πλουτοκράτες, τοκογλύφοι και δήθεν προοδευτικοί, φιλελεύθεροι και επαγγελματίες αντιρατσιστές και αντιφασίστες… Εμπόδιο μεγάλο στα σχέδιά τους(γιατί αυτοί γνωρίζουν και βλέπουν τα πράγματα σε βάθος, δηλαδή ποιοτικά και όχι ποσοτικά) ο Ελληνισμός!
Γι’ αυτό τον λόγο και το Έθνος μας βρίσκεται στο απόσπασμα και το θανάσιμο πλήγμα που θέλουν να του επιφέρουν είναι η δημογραφική του αλλοίωση, η καταστροφή της εθνικής και φυλετικής του ταυτότητος!
 Απόδειξη γι’ αυτό ότι δεν θέλουν να δώσουν απλά την υπηκοότητα και το δικαίωμα να ψηφίζουν στα εκατομμύρια των ξένων, που ήλθανε στην Πατρίδα μας αλλά την… ιθαγένεια!!!
Στο θέμα αυτό και στην ιδιαίτερη σημασία που έχει αναφέρθηκα στην ομιλία μου στις 30 Ιανουαρίου 2010 συγκέντρωση και πορεία που τους τρόμαξε τόσο πολύ που άρχισαν ένα κυνήγι μαγισσών, το οποίο συνεχίζεται μέχρι τις ημέρες μας:
«Το πλέον εξωφρενικό είναι ότι δεν τους δίνουν απλά υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου, αλλά και την Ελληνική ιθαγένεια! Που σημαίνει ότι τους αναγνωρίζουν το δικαίωμα ότι είναι καθ’ όλα Έλληνες, γιατί αυτό σημαίνει ιθαγένεια. Τι θέλουν να δείξουν με αυτό; Κάτι πολύ απλό! Ότι όλοι εμείς που έχουμε την Ελληνική ιθαγένεια δεν είμαστε Έλληνες, Έλληνες στο αίμα και την καταγωγή, αλλά απλά έτυχε οι πρόγονοί μας να ζουν σε αυτόν τον τόπο και να μιλούν Ελληνικά…»
Μας λένε ότι δεν είμαστε απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων! Πλήθος τα ευρήματα και οι αποδείξεις περί του αντιθέτου. Ακόμη και γενετικές! Βρήκαν το DNA των Αρχαίων Αθηναίων, ας τολμήσουν να κάνουν μία σύγκριση! Και πως εξηγούν αλήθεια τους πανάρχαιους μύθους, που υπάρχουν στην ψυχή του Λαού μας για νεράιδες, στοιχειά και τόπους μαγεμένους; Πως εξηγούν αυτό το πέρασμα της μνήμης της φυλετικής από γενιά σε γενιά για τέσσερεις τουλάχιστον χιλιάδες χρόνια; Δεν μπορούν να το εξηγήσουν και εφευρίσκουν σοφιστείες, όπως εκείνο του Ισοκράτη ότι δήθεν στην Αρχαία Ελλάδα ήταν Έλληνες αυτοί που είχαν Ελληνική παιδεία! Για το τι πίστευε στην πραγματικότητα ο Ισοκράτης μαρτυρούν τα κείμενά του: Παράγραφος 131 του “Πανηγυρικού”: «Τους Βαρβάρους Ειλωτεύειν»: “Έχομεν όμως να κατακρίνομεν τους Λακεδαιμονίους και δια την εξής αιτίαν: ότι δηλαδή αναγκάζουν τους γείτονάς των να γίνονται είλωτες της πόλεώς των, ενώ δια το κοινόν συμφέρον των συμμάχων των δεν φροντίζουν να επιτύχουν κάτι παρόμοιον. Και όμως έχουν όλην την δυνατότητα να διαλύσουν την εχθρότητα μαζί μας και να αναγκάσουν όλους τους βαρβάρους να γίνουν περίοικοι όλης της Ελλάδος”.
Κατακρίνει δηλαδή τους Λακεδαιμονίους ότι έχουν κάνει είλωτες τους Έλληνες γείτονές τους και τους προτείνει να ενωθούν με τους υπόλοιπους Έλληνες, ώστε να αναγκάσουν όλους τους βάρβαρους να τεθούν κάτω από την εξουσία, να γίνουν περίοικοι, των Ελλήνων. Μάλιστα, αυτός ήταν ο “διεθνιστής” Ισοκράτης, όπως θέλουν να μας τον παρουσιάσουν οι διανοούμενοι – παρανοούμενοι της θολοκουλτούρας και του οικουμενισμού, όποια μορφή και αν έχει αυτός, θρησκευτική, μαρξιστική ή φιλελεύθερη.
Ευρισκόμεθα ενώπιον της τελικής επιθέσεως της «παγκοσμιοποίησης», μιας επιθέσεως με τελικό σκοπό την ολοκληρωτική καταστροφή του Ελληνικού Έθνους. Η Αρχαία Ελλάδα είναι το απόλυτο ιδανικό! Η Νέα Ελλάδα το απομεινάρι του. Με το νομοσχέδιο για «ελληνοποίηση» των λαθρομεταναστών θέλουν να καταστρέψουν τον Ελληνισμό σε αυτό που αποτελεί την βασική του ουσία: Την Φυλή! Το Αίμα και κοντά σε αυτά την Ιστορία, τον Πολιτισμό, το Ήθος και την Παράδοση μας! Θέλουνε την Πατρίδα μας, θέλουνε να μας καταστρέψουν και δεν το κρύβουν.
Είναι ο καιρός για αγώνες καλούς, αγώνες σκληρούς, μα δίκαιους και τίμιους. Ο Ελληνισμός καλείται μέσα σε ένα καθεστώς απόλυτα τυραννικό τόσο στους νόμους, όσο και στην σκέψη και τον νου να δώσει τον αγώνα της επιβίωσης. Και αυτόν τον αγώνα πρέπει οπωσδήποτε να τον κερδίσει.                                                                                                                                                ΠΗΓΗ:xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: