ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

«Ιός» κατά Χαράς Νικοπούλου και Στηβ Λάλα και φυσικά η συνήθης λάσπη κατά Χρυσής Αυγής


Η δικηγόρος του μουσουλμάνου (κατά δήλωσή του: Τούρκου), τον οποίον είχε μηνύσει και κατεδίκασε η Ελληνίδα δασκάλα κα. Χαρά Νικοπούλου, την κατήγγειλε ότι είχε φέρει στην Θράκη Χρυσαυγίτες. Το διαψεύσαμε επίσημα, όμως ο «ιός» στο άρθρο του της τελευταίας Κυριακής το επαναλαμβάνει γιατί έτσι του γουστάρει. Τελικά ποιοι είναι οι «φασίστες» (με την σημασία που δίνουν στον όρο) στον τόπο αυτό; Εμείς ή οι διάφοροι «προοδευτικάριοι»; Το αφήνουμε στην κρίση σας. Το θέμα του αφιερώματος του «ιού» της περασμένης Κυριακής ήταν η Χαρά Νικοπούλου και αυτό παρ’ όλο το γεγονός ότι κατόρθωσαν και την έδιωξαν από την Θράκη, προκειμένου κάποιοι να συνεχίσουν ανενόχλητοι την τουρκοποίηση. Είχε δε τον εξής τίτλο: «Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΕ ΡΙΑΛΙΤΙ, Δυο πολιτικές για τη μειονότητα:Μια από τις πιο πετυχημένες μεταρρυθμίσεις των τελευταίων δεκαετιών δέχεται τα πυρά της τηλεοπτικής εθνικοφροσύνης, στο όνομα της καταπολέμησης του αλλόθρησκου «εσωτερικού εχθρού». (20/6)
Από το εκτενές δημοσίευμα ξεχωρίσαμε μία παράγραφο, την οποία και σας παραθέτουμε:
«…Η οργανωμένη ακροδεξιά, πάλι, δίνει δυναμικά το παρών. Από το 2008 οι εθνικές γιορτές στο Μεγάλο Δέρειο μετατρέπονται σε πανελλαδικά προσκυνήματα βουλευτών και πολιτευτών του ΛΑ. Ο. Σ., του «Πατριωτικού Συνδέσμου» της Λάρισας (που στις 28.20.08 προκαλεί επεισόδια στην έδρα του δήμου) και φυσιογνωμιών όπως ο τέως πράκτορας της ΕΥΠ Στιβ Λάλας. Η «Χρυσή Αυγή» παρίσταται οργανωμένα στο εφετείο το 2009 και μέλη της κακοποιούν μειονοτικό δημοσιογράφο («Αυγή» 3.12.09).»

Το Σχόλιό μας:

Ο «ιός» αποκαλεί τον συμπατριώτη μας Στηβ Λάλα, έναν άνθρωπο που θυσίασε τα καλύτερα χρόνια της ζωής του για την Ελλάδα, «φυσιογνωμία» με τρόπο ειρωνικό και πράκτορα της ΕΥΠ. Όλοι γνωρίζουμε ότι στην πραγματικότητα ο Στηβ Λάλας ήταν και είναι ένας Έλληνας Πατριώτης, που έκανε το καθήκον του και ούτε πράκτορας υπήρξε, ούτε πληρώθηκε από κανέναν, όπως και ο ίδιος ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ έχει δηλώσει! Φαίνεται όμως πως ο «ιός» ακολουθεί πιστά την εξοντωτική απόφαση του αμερικανικού δικαστηρίου, την οποία και πλήρως αποδέχονται οι «αντι-ιμπεριαλιστές» συντάκτες του .

Όσο για την νέα λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής, παρ’ όλες τις διαψεύσεις μας δεν μας εκπλήσσει. Το ερώτημα όμως παραμένει: Τελικά ποιοι είναι οι «φασίστες» (με την σημασία που δίνουν στον όρο) στον τόπο αυτό; Εμείς ή οι διάφοροι «προοδευτικάριοι»;  ΠΗΓΗ:xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: