ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Ο ΖΩΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ...


Δεν είναι και ιδιαίτερα θερμός ο αέρας που πνέει, τελευταίως, μεταξύ των στελεχών που αποχώρησαν –αιφνιδίως- πριν μερικές εβδομάδες από τους Ανεξάρτητους Ελληνες. Το αντίθετο. Μάλλον σε πολικές θερμοκρασίες παραπέμπει και όλα δείχνουν ότι η περιβόητη συμπόρευσή τους δεν μακροημερεύει.
Ήδη, οι «βαρύγδουπες» καταγγελίες τους έχουν ξεχαστεί, αφού δεν αποδείχθηκε ποτέ ότι είχαν κάποιο περιεχόμενο. Κανείς δεν ασχολείται μαζί τους, ενώ και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν υπέστησαν και κανένα σοβαρό πλήγμα από την «απώλεια».
Κι επειδή, «όπου φτώχεια και γκρίνια», τις τελευταίες μέρες –σύμφωνα με πηγές του newsbomb.gr που είναι σε θέση να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα- τα φαινόμενα διάλυσης έχουν μετακομίσει μεταξύ αυτών που επιχείρησαν να διαλύσουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες και απέτυχαν.
Απολύτως ενδεικτική του γενικότερου κλίματος ήταν η συνάντηση που είχαν, χτες το βράδυ, οι δύο πλέον προβεβλημένοι από τους αποχωρήσαντες (γιατί οι περισσότεροι ήταν μάλλον άγνωστοι στην ελληνική κοινωνία). Ο λόγος για τον Χρήστο Ζώη και τον Κώστα Μαρκόπουλο, οι οποίοι συναντήθηκαν για να… κάνουν τη μοιρασιά. Ποια μοιρασιά; Μα, αυτή των εξουσιών του «νέου κόμματος». Ε, και εκεί, διαπιστώθηκε πλήρης διαφορά απόψεων, με συνέπεια η συνάντηση να καταλήξει σε φιάσκο.
Ο διάλογος έγινε περίπου έτσι:
Κώστας Μαρκόπουλος: Λοιπόν, συνεννοηθήκαμε, εγώ θα είμαι πρόεδρος.
Χρήστος Ζώης: Τι λες ρε; Από την αρχή η συμφωνία μας ήταν για κοινές εξουσίες μεταξύ των δυο μας και συναπόφαση για τα μεγάλα θέματα.
Κ.Μ.: Λάθος κάνεις, εγώ θα είμαι αρχηγός.
Χ.Ζ.: Μα αλλιώς τα είχαμε αποφασίσει. Εμείς οι δυο, μαζί…
Κ.Μ.: Μα εσύ, Χρήστο, δεν εξελέγης καν βουλευτής!
Χ.Ζ.: Εδώ χωρίζουν οι δρόμοι μας. Κάνω κόμμα μόνος μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: