ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Άμοιρε Ελληνικέ λαέ τι τάιζες τόσα χρόνια και έλεγες πάντα όταν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για τον ΣΤΡΑΤΟ δεν το σχολιάζω, να δοθούν όσα λεφτά ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ???????

Στολή για τον μπάτλερ

Τι ταΐζαμε τόσα χρόνια;

Που είναι οι στρατηγοί;

Που είναι οι αξιωματικοί; Ά…. Ναι ξέχασα παλεύουν με νύχια και με δόντια για τον μισθό τους, για αυτό τους ταΐζαμε να είναι σαν καλοθρεμμένα γουρουνόπουλα με στριγκάκι και ποδιά να πλένουν τα πιάτα και να γράφουν και παχιές επιστολές να τις έχουν στην πουλημένη βουλή οι 300 να σκουπίζουν τον κώλο τους!
Όλοι αυτοί που σπούδασαν στις στρατιωτικές σχολές που φόραγαν τις πλουμιστές στολές με τα σιρίτια φαρδιά πλατιά σαν τους μπάτλερ και καλοπερνούσαν σαν δημόσιοι υπάλληλοι,  γνωρίζουν ότι τους συντηρούσε, τους ταΐζε, τους πλήρωνε ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός για έναν σκοπό, να προστατέψουν  τον ΕΛΛΗΝΑ την ΕΛΛΑΔΑ και τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κυρίως να προστατέψουν το σύνταγμα που τους δίνει το δικαίωμα να το πράξουν.

Που είσαστε ορέ κιοτήδες; Τι γίνατε τρανσέξουαλ με ροζ παντόφλες; Που είσαστε ορέ στρατηγοί;

Που είσαστε ορέ τιμημένοι ατιμασμένοι στρατηγοί; Σας φτύνουν σε όλη τη γη για τον ξεπεσμό σας!

Γιατί ορέ στρατηγοί διαλέξατε να είσαστε μπάτλερ και όχι στρατηγοί σαν τον Κολοκοτρώνη, τον Αθανάσιο Διάκο; Γιατί τέτοιος ξεπεσμός στο στράτευμα;
Γιατί δεν πάτε με τον λαό να παύσετε αυτό το προδοτικό συνονθύλευμα που έχει μαζευτεί στο ιερό ναό της δημοκρατίας και λέγετε ακόμα προς ντροπή μας Ελληνική βουλή;
Γιατί δεν πάμε λαός και στρατός να ξεβρομίσουμε την κόπρο του Αυγεία, τι φοβάστε ορέ;

Τι χειρότερο μπορεί να συμβεί από αυτό που συμβαίνει τώρα;

Πότε θα επέμβετε βάση του συντάγματος να μας σώσετε που σας ταΐζαμε καλύτερα από τα παιδιά μας; Πότε θα σώσετε την Ελλάδα και αυτούς που σας τάιζαν και σας ταΐζουν;
Ντροπή σας ορέ εσείς δεν είσαστε στρατηγοί, κιοτήδες δημόσιοι υπάλληλοι είσαστε με ροζ παντόφλες ορέ, δειλοί  είσαστε ορέ!
Ο λαός είναι μαζί σας και εσείς έχετε κρυφτεί αφήνοντας τον στα θηρία να τον κατασπαράξουν, ντροπή σας ορέ η ιστορία θα σας γράψει αν σας ενδιαφέρει με μελανά γράμματα ως κιοτήδες, ως δειλούς!

Αλήθεια με ποιο τρόπο και πότε θα ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ότι είσαστε ΕΛΛΗΝΕΣ στρατηγοί;

Γιατί το μόνο που θυμόμαστε από εσάς είναι μια χούντα, μια προδομένη και διαμελισμένη ΚΥΠΡΟ και μια σημαία στα ΙΜΙΑ που την πήρε ο ΑΕΡΑΣ!!!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ                                                                 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: