ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Μια ΣΦΑΙΡΑ στο κεφάλι για τους δολοφόνους της Ελλάδας...

Μια ΣΦΑΙΡΑ στο κεφάλι για τους δολοφόνους της Ελλάδας...

Από σήμερα τους έχουμε επίσημα επικηρυγμένους, όλους αυτούς που εξακολουθούν να κάθονται ως "ηγέτες" της χώρας στα έδρανα της Βουλής. Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ή ΕΛΛΗΝΙΔΑ έχει το δικαίωμα - στο πλαίσιο του 120 του Συντάγματος - να τους φυτέψει μια σφαίρα στο κεφάλι!!!

Διαβάστε τι έκαναν!!!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΖΙΚΑ!!!

Από αύριο ούτε Κυβέρνηση θα έχουμε ούτε Αντιπολίτευση. Μόνοι μας μείναμε οι Έλληνες με τον υπέρ-επίτροπο που θα έρθει...

"ΦΕΚ 24"0 : Το σύνολο της κρατικής περιουσίας τίθεται στην διάθεση των ξένων δανειστών σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η αποπλήρωση των δανείων...

ΦΕΚ 240: Εφ'εξής δεν θα εξαιρείται κανένα περιουσιακό στοιχείο του Κράτους -ούτε και της Τραπέζης της Ελλάδος- από την συντηρητική ή αναγκαστική κατάσχεση εκ μέρους των δανειστών, σε περίπτωση που η Ελλάδα αθετήσει τις πληρωμές των δανείων που λαμβάνει. ΣΕ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ ΧΡΕΟΣ!!!

ΦΕΚ 240: Δηλαδή ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ σταματούν να δίνουν δόσεις και ξεκινούν τις κατασχέσεις κρατικής περιουσίας (ακόμα και οι Καρυάτιδες στην φωτό), αλλά όχι μόνο: Και οι ιδιώτες βρίσκονται στο έλεος των δανειστών με την έννοια ότι ισχύουν οι διαδικασίες αναγκαστικής απαλλοτρίωσης για λόγους δημοσίου συμφέροντος! Όλα αυτά εν γνώση τους ΣΕ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ ΧΡΕΟΣ!!!

ΦΕΚ 240: Αυτά τα εξευτελιστικά προβλέπει μία από τις πέντε Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που υπέγραψε η Κυβέρνηση επειδή το είχαν θέσει οι δανειστές ως "προαπαιτούμενο" για τις δόσεις αναχρηματοδότησης των δανείων τους. Που αφορούν ΣΕ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ ΧΡΕΟΣ!!!

ΦΕΚ 240: ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ την Ελλάδα σε ένα ενέχυρο λήψης δανείου για να πληρωθεί ένα άλλο τοκογλυφικό δάνειο..για ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ ΧΡΕΟΣ!!!

ΦΕΚ 240: ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ στο εθνικό δίκαιο τον όρο πως όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Ελληνικού Κράτους και τα πάσης φύσεως ιδιοκτησιακά δικαιώματά του υπόκεινται σε κατάσχεση, ακόμα και τα ιδιωτικά, αν το ζητήσουν οι δανειστές, του ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!...

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ ΧΡΕΟΣ; Είναι μετρητά που μπήκαν στη Χώρα μας;
Όχι. ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ!
ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΧΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΥ!!!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: