ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

“ΝΗΣΟΣ” Η ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΝΟ

Μια ευχάριστη είδηση η οποία μας πληροφορεί για το ζήλο, το μεράκι κλπ. που επιδεικνύουν ορισμένοι άνθρωποι οι οποίοι εξακολουθούν και πιστεύουν στη δυναμική, στη ξεχωριστή θέση και αξία των ελληνικών προϊόντων και επενδύουν σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς…

H μπύρα ΝΗΣΟΣ γεννιέται αυτές τις μέρες στη Βαγιά της Τήνου.  Πρόκειται για τη δεύτερη μικροζυθοποιία, που άρχισε να λειτουργεί στις Κυκλάδες και που παράγει απαστερίωτη μπύρα, που πίνεται φρέσκια και διατηρείται υποχρεωτικά στο ψυγείο στους +4 ∼ 6° C.
Η πρώτη τέτοιου είδους μικροζυθοποιία στις Κυκλάδες λειτουργεί από τις αρχές του 2012 στη Σαντορίνη και παράγει τις διάσημες πλέον μπύρες με τις ετικέτες Yellow Donkey, Red Donkey και Crazy Donkey.
Είμαστε άνθρωποι της Θάλασσας και των Κυκλάδων γράφουν στο website τους οι ιδρυτές της μπύρας ΝΗΣΟΣ και συνεχίζουν:
Nissos“Αγαπάμε το Αρχιπέλαγος και πιστεύουμε ότι μόνο η Παραγωγή μπορεί να συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη της χώρας και των νησιών μας. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις δυνάμεις μας σ’έναν Τόπο και σ’ένα Προϊόν που μας εμπνέουν: Τις Κυκλάδες, την Τήνο και τη Μπύρα!

Αποκλειστικός σκοπός της “Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων στην Τήνο” είναι η τοπική, Κυκλαδίτικη παραγωγή, εμφιάλωση και χονδρική διάθεση μπύρας υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.
Ξεκινάμε με πάθος και τη φιλοδοξία να γίνουμε πρότυπο, τόσο ως προϊόν τοπικής παραγωγής, όσο και ως παράδειγμα περιφερειακής παραγωγικής επένδυσης που θα προσθέσει αξία στην οικονομία των Κυκλάδων προς όφελος τόσο των μόνιμων κάτοικων αλλά και των πολυάριθμων επισκεπτών τους.
Θέλουμε τη Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο ως ένα κρίκο μιας όλο και μεγαλύτερης αλυσίδας δημιουργίας αξίας. Σε αυτή την αλυσίδα μπορούν να συμμετέχουν όλες οι σχετικές με την εστίαση, τη φιλοξενία, τα τρόφιμα και ποτά επιχειρήσεις των Κυκλάδων και να μοιράζονται το εμπορικό όφελος.
Μπύρα με χαρακτήρα, δημιουργήθηκε για να είναι σε πλήρη αρμονία με την Κυκλαδίτικη γαστρονομία και για να προσφέρει ευχαρίστηση σε ένα μεγάλο εύρος ουρανίσκων. Συνοδεύει ιδανικά, ψάρι, θαλασσινά, ψητά σχάρας, κοτόπουλο.
Η Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο, γεννήθηκε στη Βαγιά, στο χώρο της παλιάς ταβέρνας Ροδιά, που μετατρέψαμε σε βιοτεχνικό κτίριο διαμορφωμένο ειδικά για να στεγαστεί ο προερχόμενος από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη ογκώδης εξοπλισμός του ζυθοποιείου. Είναι το επιστέγασμα της επιθυμίας μας να συνδυάσουμε μια δημιουργική και παραγωγική δραστηριότητα με έναν ελληνικό τόπο που αγαπάμε και με ανθρώπους που μας εμπνέουν.”
                                                               ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: