ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΑΤΡΑΞΙΟΝ Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ.

adonis canada
Μεγάλες στιγμές θα ζήσουν οι ομογενείς μας του Καναδά το ερχόμενο Σάββατο!
Μεταφέρω από το «Ελληνοκαναδικό Βήμα» την ανακοίνωση της ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, η οποία συνοδεύεται και από φωτογραφία του Αδώνιδος:
«Αγαπητά μέλη και φίλοι της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, σας κάνουμε γνωστό ότι ο ετήσιος χορός μας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις γνωστές και πολυτελείς αίθουσες δεξιώσεων Chateau Royal.
Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μεταξύ των άλλων εκπλήξεων μαζί μας θα είναι ο πρώην Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης, μετά της συζύγου του Ευγενίας Μανωλίδου και ο υπεύθυνος Αποδήμων για τις Τ.Ο. του Καναδά Σωτήρης Ησαΐας, ενώ φροντίζουμε έτσι ώστε να διοργανώσουμε μία εκδήλωση στην οποία όλοι θα γλεντήσουμε και όλοι θα περάσουμε υπέροχα.
Αγαπητά μέλη και φίλοι της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, φιλοδοξούμε ο ετήσιος χορός μας να είναι άριστα διοργανωμένος και να αποτελέσει την αρχή για μια στενότερη επαφή μεταξύ των φίλων και υποστηρικτών της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης η οποία τόσα πολλά έχει προσφέρει στην Πατρίδα μας και σήμερα με ευχαρίστηση βλέπουμε ότι επιτέλους αποδίδουν οι τιτάνιες προσπάθειες που κατέβαλε το τελευταίο εξάμηνο η Κυβέρνησή μας, που δίνουν ελπίδες στον Ελληνικό Λαό ότι οι θυσίες που έκανε τα τελευταία χρόνια θα αποδώσουν, η οικονομική κρίση θα σταματήσει και το χαμόγελο και η ελπίδα θα επανέλθουν στην πανέμορφη Πατρίδα μας.
Αγαπητά μέλη και φίλοι της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, μην ξεχνάτε ότι η επιτυχία της εκδήλωσης βασίζεται και στη δική σας ενεργό συμμετοχή, και στη δική σας συμπαράσταση.
Φροντίστε να προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήριά σας, αγοράστε λαχνούς, συντελέστε και εσείς με την ενεργό συμμετοχή σας στην επιτυχία της εκδήλωσής μας.
Τιμή εισιτηρίου $ 45.00 με πλούσιο εκλεκτό φαγητό με Fillet – Minion. Με το εισιτήριο εισόδου θα κληρωθεί μία γούνα. Στην πλούσια λαχειοφόρο μας θα κληρωθεί μία γούνα, μία δερμάτινη ζακέτα και πολλά άλλα εκλεκτά δώρα.
Φυσικά θα υπάρχει και εκλεκτή μουσική με το D.J. Βασίλη Κουρεμπανά από ZORBA PRODUCTIONS».
Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς από το… αγλάισμα της ανακοίνωσης. Την… έκπληξη που λέγεται Αδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου, το εκλεκτό… Fillet – Minion, την εκλεκτή μουσική της… ZORBA PRODUCTIONS ή να ζηλέψουμε τον υπερτυχερό που θα κερδίσει τη γούνα; Και όλα αυτά ΜΟΝΟ με 45 ντόλαρς!
Καλά στο… πολιτικό σκέλος της ανακοίνωσης δεν στεκόμαστε. Είμαστε σίγουροι ότι ο Άδωνις του… «ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε.» θα παίξει σωστά το ρόλο του.
Α, ρε ομογένεια τι σου ‘μελλε να πάθεις! 
Ο Τσολιάς                                                                                                                                                ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: