ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Δεν αντεχω αλλες νικες,μπορω να εχω μια ηττα παρακαλω?



«Κερδίσαμε αυτή τη μάχη με όπλο τη σοβαρότητα και τη συνέπειά μας. Θέλουμε να κρατήσουμε τη συνέπεια της χώρας μας απέναντι στο πρόγραμμα που εφαρμόζουμε», ανέφερε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι «θα πρέπει να σταματήσουμε να αδικούμε την προσπάθεια του ελληνικού λαού».



Αντε παλι.....νικησαμε,αν ειχαμε παιξει και στο τσαμπιονς λιγκ θα ειχαμε παρει το κυπελο,φτου τι ειναι αυτος ρε παιδια?
Ειναι νικη να επιμηκυνεις ενα προδοτικο δανειο,να πληρωνει ενας λαος τα σπασμενα και κλεμενα ενος πολιτικου συστηματος και να μας λεει παλι οτι νικησε?


Ευτυχως δεν επανελαβε οτι ποναει που ποναμε η οτι θα γυρισει πισω και θα ενδιαφερθει για τους αδυναμους της χωρας διοτι αυτο θα σημαινε ολικη καταστροφη του σκληρου του δισκου.
Και θα πανηγυρισουμε ειναι βεβαιο,θα πανηγυρισουμε που θα πουλησει την δεη,την ευδαπ,οτι μας εχει μεινει και δεν το εχουν πουλησει εως τωρα...και δεν καταλαβαινουμε οτι:


Αυτο ηταν το σχεδιο,το σχεδιο δεν ειναι αγαπητοι μου η ανορθωση της χωρας,το σχεδιο ειναι το ξεπουλημα της,και τωρα εχουν και την ανηθικη λογικη να το κανουν με δικαιολογια ακριβως αυτο που δεν θα κανουν ποτε.


Την ανορθωση της χωρας.


Και ας λενε 7μιση χρονια επιμηκυνση,η τραγωδια θα συνεχιστει επι δεκαετιες,και δεν θα ξεχρεωνουμε ποτε,και θα παιρνουν μετρα και αλλα μετρα εως οτου μας βαλουν μεσα στα σκατα που κολυμπαμε χρονια μεχρι το κεφαλι,και μετα θα εχει σειρα και το κεφαλι.


Να δουμε τωρα με τον προυπολογισμο της αποτυχιας τι θα κανει ο διαχειριστης μας,απο που θα κοψει για να καλυψει το ελλειμα?
Δεν θα αντεξω να το καταφερει παλι με μετρα κατα του λαου....


Δωστε μου και μια ηττα παρακαλω,ισως ποναει λιγοτερο.

ΠΗΓΗ:harrytsopanos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: