ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟ ΓΩΝΙΑΚΟ ΜΑΓΑΖΙ; ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΥΠΕΡ Μ.Τ.Σ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..




-Πως πάνε τα έσοδα;
-Η τακτοποίηση υμιυπαιθριων χώρων, το ΦΠΑ των ελέγχων και τα παράβολα των 3,00 Ευρώ υπέρ Μ.Τ.Σ πάνε καλά.
-Παράβολά υπέρ Μ.Τ.Σ;
-Για άδειες κυνηγιού. Σε μια εφορία άνοιξαν δύο ταμεία για να προφθάσουν τον κόσμο. Ο κόσμος ξύπνησε και παίρνει τα μέτρα του για αυτά που έρχονται.
-Τι έρχεται;
-Aν μπεί στο σπίτι σου ο ισλαμιστής του τζιχάτ για να εφαρμόσει τα ανθρώπινα δικαιώματα του, δηλαδή να κάνει ιερό πόλεμο με την αδερφή σου, θα μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια;;; Eίσαι υποχρεωμένος να αμυνθείς και να τον εκδιώξεις! Αχρείαστη να είναι! Πρέπει να παίρνεις και τα μέτρα σου, δεν  μπορεί  να είσαι παθητικός παρατηρητής! Έπειτα μην ξεχνάς ο Νταβούτογλου και οι τράπεζες θέλουν όλο το Αιγαίο. Οι δικοί μας μεταλλαγμένοι δοσίλογοι νομίζουν πως θα την γλιτώσουν με το μισό...χρησιμοποιώντας τα ιδεολογήματα της δανειακής σύμβασης ανευ όρων...Γι'αυτό πεινάς τώρα! Γι'αυτό σε βασανίζουν! Τώρα όμως που  ο λαός θα πετάξει στα σκουπίδια της ιστορίας  την πολιτική αλητεία, θα θελήσουν οι δυνάμεις αυτές με τους  υποβολείς τους  να τα πάρουν με κάθε τρόπο..
-Κάτι μου θύμησες μ'αυτά που λές..
-Ε, πως αλλιώς να στο πω πιο απλά αδερφέ!                                                                    ΠΗΓΗ:omadaneoneforiakon.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: