ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Τα “έψαλλαν” και στον Γιάννο Παπαντωνίου

Θεατές στο θέατρο Αθηνών επιτέθηκαν στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Γιάννο Παπαντωνίου. Οι επιθέσεις σε πολιτικά πρόσωπα δεν έχουν τέλος
Μαρίνα Κουτσούμπα
Μετά τις φραστικές επιθέσεις στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος δέχτηκε και επίθεση με γιαούρτια, το τελευταίο θύμα της οργής του κόσμου υπήρξε ο Γιάννος Παπαντωνίου.
Το περιστατικό διαδραματίστηκε στο θέατρο Αθηνών, όπου βρέθηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννος Παπαντωνίου για να παρακολουθήσει την παράσταση Σλουθ, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Κιμούλης και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.
Αρκετοί θεατές άρχισαν να του φωνάζουν “έξω”, “ντροπή”, “φύγε” τη στιγμή που κατευθυνόταν στη θέση του. Το επεισόδιο έληξε μετά τη μεσολάβηση των ανθρώπων του θεάτρου.
Φαίνεται πως το σχόλιο του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, “θα μας πάρουν όλους με τις πέτρες” ήταν προφητικό εάν συνυπολογίσουμε τα περιστατικά που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα                                                                                                                                                  ΠΗΓΗ:hellenicspace.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: