ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ποδοσφαιρική ομάδα ομογενών στην Αυστραλία, ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια


H ελληνικής ιδιοκτησίας ποδοσφαιρική ομάδα της Μπρίσμπαν στέφθηκε πρωταθλήτρια Αυστραλίας σε έναν τελικό που χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους πιο συναρπαστικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες που έγιναν ποτέ στην Αυστραλία. Στην Αυστραλία η πρωταθλήτρια ομάδα αναδεικνύεται μετά από αγώνες πλέι οφ. Η Μπρίσμπαν υπό την τεχνική ηγεσία του ομογενή Άγγελου Ποστέκογλου τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στον τελικό αντιμετώπισε την ομάδα των Μάρινερς.

Το συγκλονιστικό ματς έγινε παρουσία 52 χιλιάδων θεατών και εκατομμυρίων τηλεθεατών αφού μεταδιδόταν ζωντανό από την τηλεόραση.

Στην κανονική του διάρκεια έληξε ισόπαλο 0-0 και στην παράταση η φιλοξενούμενη ομάδα των Μάρινερς προηγήθηκε με 2-0. Λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του ματς, η Μπρίσμπαν μείωσε σε 2-1 και στο τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης ισοφάρισε!

Στα πέναλτι κέρδισε με 4-2 αφού ο Έλληνας τερματοφύλακας των νικητών Μιχάλης Θεόκλητος απέκρουσε δύο πέναλτι.

Έτσι η Μπρίσμπαν κέρδισε το πρώτο της παναυστραλιανό πρωτάθλημα και το γεγονός πανηγυρίστηκε ξέφρενα στην πόλη που δοκιμάστηκε ιδιαίτερα φέτος από τις πλημμύρες.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Άγγελος Ποστέκογλου κερδίζει το πρωτάθλημα Αυστραλίας. Είχε κερδίσει άλλα δύο ως προπονητής της Ελλάς Μελβούρνης, με την οποία κέρδισε και δύο πρωταθλήματα ως παίκτης.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου, που φέτος ανακηρύχθηκε προπονητής της χρονιάς, στο παρελθόν είχε διατελέσει και προπονητής της εθνικής νέων της Αυστραλίας αλλά και της Παναχαϊκής.

Εξάλλου και ο πορτιέρο της Μπρίσμπαν, Μιχάλης Θεόκλητος, ανακηρύχθηκε τερματοφύλακας της χρονιάς ενώ κορυφαίος επιθετικός ανακηρύχθηκε και ο ομογενής κυνηγός της Κώστας Μπαρμπαρούσης.

Φήμες φέρουν τον Ποστέκογλου να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Μελβούρνης Βίκτορι αλλά εκείνος δεν το επιβεβαιώνει.

Ως πρωταθλήτρια η Μπρίσμπαν θα λάβει μέρος και στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ.                             ΠΗΓΗ:www.i-reportergr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: