ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ...!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ...ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!!!


Στρος Καν: Οι Έλληνες είναι βουτηγμένοι στα σκατά

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011, 11:15
Πρωτοφανής είναι ο τρόπος που επέλεξε, για να χαρακτηρίσει την ελληνική οικονομική πραγματικότητα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει το μεγαλύτερο κομμάτι των Ελλήνων, ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν.
Μιλώντας για τους Έλληνες και την Ελλάδα σε ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε από το γαλλικό Canal+ με τίτλο «Με τον Ντομινίκ Στρος-Καν μέσα στο ΔΝΤ» -θα προβληθεί την Κυριακή στη Γαλλία- ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου χρησιμοποίησε ουκ ολίγα κοσμητικά επίθετα για τους Έλληνες.
Η φράση που θα συζητηθεί είναι αυτή που ο Στρος Καν επέλεξε για να περιγράψει την εικόνα της σημερινής Ελλάδας.
«Στην Ελλάδα οι άνθρωποι είναι βουτηγμένοι στα σκατά» είπε, χωρίς κανένα ενδοιασμό ο ισχυρός άνδρας του Δ.Ν.Τ..
«Οι Έλληνες αισθάνονται ότι τους εξαπάτησαν κι όμως είναι εκείνοι που μαγείρεψαν τα στοιχεία και που δεν πληρώνουν φόρους» ήταν η αρχή του λόγου του και η συνέχεια ανάλογη, λέγοντας ότι «η απάτη πάει σύννεφο».
Κατά τον Στρος Καν, κάποιοι έχουν κάνει τη φοροδιαφυγή «εθνικό σπορ», σημειώνοντας ότι, την ώρα που υπάρχουν άνθρωποι που «δεν έχουν ψωμί να φάνε», κάποιοι άλλοι δεν πληρώνουν τους φόρους που τους αναλογούν.
Πάντως, οι Γάλλοι φρόντισαν να κόψουν τις αναφορές του Στρος Καν στις «φιλικές κουβέντες» που είχε με τον Γιώργο Παπανδρέου και που αποκάλυψαν ότι ο πρωθυπουργός συζητούσε μαζί του ήδη από τον Δεκέμβριο του 2009 για στήριξη της χώρας από το Δ.Ν.Τ..                                                   ΠΗΓΗ:thessalikiafypnish.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: