ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ξεφτίλα ,ΟΡΓΗ και απόγνωση....Με προσωπική εντολή Παπανδρέου το ανθελληνικό προτεκτοράτο κατέβασε τα σώβρακα στον Αμπντούλ και την Κούρτοβικ.


ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΥΨΩΜΕΝΕΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ...ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ 44 ΜΕΡΕΣ ΝΗΣΤΙΚΟΙ!!!
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
Ανοίγει την όρεξη των λαθρομεταναστών ο Παπανδρέου.O ίδιος ο πρωθυπουργός υπεύθυνος για οτι γίνει απο δω και πέρα.

Επι 44 ημέρες έκαναν ''απεργία πείνας'' και ζητούσαν να νομιμοποιηθούν και να μην θεωρούνται λαθρομετανάστες.
Τελικά, αφού πήραν όλα όσα ζητούσαν οι μετανάστες, βγήκαν από το κτίριο της Υπατίας με πανηγυρισμούς φωνάζοντας "Νικήσαμε- Νικήσαμε ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δεν δίνεται".
Η κυβέρνηση Παπανδρέου ωστόσο από την πρώτη στιγμή διαμήνυε οτι δεν μπορεί να παρκάμψει τους νόμους και εμφανιζόταν άτεγκτη στα θέματα αυτά. Η τελευταία πρόταση που είχε γίνει και είχε παρουσιαστεί με την μορφη τελεσιγραφου, ήταν για 6μηνο καθεστώς ανοχής με δυνατότητα ανανέωσης. Δεν θα άλλαζε τίποτε άλλο.
Κι όμως.Σήμερα όλα άλλαξαν.  
Τέσσερις κορυφαίοι υπουργοί έσπευσαν με εντολή του πρωθυπουργού στα γραφεία της ΓΣΕΕ και πρότειναν στους απεργούς πείνας σχεδόν όλα όσα ζητούσαν!

Δηλαδή 8 χρόνια παραμονής στην Ελλάδα αντι για 12 που προβλέπονται για νομιμοποίηση, δυνατότητα μετακίνησης στις χώρες προέλευσης τους με βάση το καθεστώς ανοχής, καθώς και τη δυνατότητα να παραταθεί επ’ αόριστον το καθεστώς της εξάμηνης ανοχής, έως ότου συμπληρώσουν τα χρόνια (και τις προϋποθέσεις) που απαιτούνται για τη νομιμοποίησή τους.

Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17.30. Από την κυβέρνηση συμμετείχαν η υφυπουργός Απασχόλησης, αρμόδια για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, Αννα Νταλάρα, ο υπουργός Απασχόλησης, Γιάννης Λοβέρδος, ο υπ. Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής και ο υπουργός Εσωτερικών και Αποκέντρωσης, Γιάννης Ραγκούσης.

ΠΗΓΗ:peripatris.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: