ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Οι Greek business τριών άσων του αγγλικού ποδοσφαίρου

Ο Steven Gerrard και η παρέα του χτίζουν ξενοδοχείο στην Κεφαλονιά.

Το δικό τους ...μύθο στην Ελλάδα σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζονται να ζήσουν τρεις άσοι του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Ο Steven Gerrard, αρχηγός της Λίβερπουλ και ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του κόσμου, μαζί με τον συμπαίκτη του...Jamie Carragher και τον Scott Parker, παίκτη της Γουέστ Χαμ, σχεδιάζουν να κατασκευάσουν ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Κεφαλονιά.

Παρά τις ανησυχίες που υπάρχουν για την ελληνική οικονομία, οι τρεις Βρετανοί ποδοσφαιριστές εμφανίζονται έτοιμοι να πραγματοποιήσουν μια επένδυση 10 εκατ. ευρώ, ποντάροντας στον εγχώριο τουρισμό.

Οι επενδύσεις στα ακίνητα είναι ένα από τα αγαπημένα «χόμπι» των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών του κόσμου. Γνωρίζοντας ότι η καριέρα τους στο ποδόσφαιρο με τις παχυλές αμοιβές έχει ημερομηνία λήξης, οι περισσότεροι επιλέγουν τις επενδύσεις σε γη, ελπίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουν να διατηρήσουν τον ακριβό τρόπο ζωής στον οποίο έχουν συνηθίσει και αφού κρεμάσουν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια. Έτσι, όντας τριαντάρηδες, οι τρεις Βρετανοί ποδοσφαιριστές ετοιμάζονται να αποχαιρετίσουν τα γήπεδα και σχεδιάζουν ήδη τις επόμενες κινήσεις τους.

Οι Gerrard, Carragher και Parker είναι οι μοναδικοί μέτοχοι της Blue Marble Hotels, η οποία σχεδιάζει την κατασκευή και λειτουργία ξενοδοχείου πέντε αστέρων και spa στα Διβαράτα του Δήμου Πυλαρέων, στην Κεφαλονιά. Για την επένδυση των 10,1 εκατ. ευρώ, οι τρεις ποδοσφαιριστές ελπίζουν, μάλιστα, να εντάξουν το έργο στον αναπτυξιακό νόμο..

ΠΗΓΗ:greece-salonika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: