ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Στα Γιάννενα σήμερα ο αμερικανός εκπρόσωπος του ΔΝΤ mr. Papandreou.

G. Papandreou
Σε επιφυλακή βρίσκονται τα τοπικά στελέχη της Γιαννιώτικης κοινωνίας εν όψει της επικείμενης προεκλογικής - Καλλικρατικής επίσκεψης (δείτε εδώ) του επίσημου εκπροσώπου και "πρωθυπουργού" - ανδρεικέλου του ΔΝΤ mr. Papandreou.
Άπαντες επί ποδός για να τσακίσουν - ως είθισται - για χάρη του τα χέρια τους από το χειροκρότημα. Και φυσικά όλοι ...σοσιαλιστές.
Σήμερα το Γιαννιώτικο Pasok φόρεσε τα γιορτινά του εν αναμονή του ...μεσσία.!
Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά οκτώ (8) Υπουργοί και υφυπουργοί (εκτός των παρατρεχάμενων) θα συνοδεύουν τον "Έλληνα" ηγέτη.
Δυστυχώς και κρίμα για τον ίδιο που φέρει τον τίτλο του "πρωθυπουργού". Ο τιμητικός γι' αυτόν τίτλος του "Έλληνα" θα παραμένει μονίμως ενός εισαγωγικών, μιας και το αμερικανικό διαβατήριό του γράφει G.A. Papandreou.
Ελάχιστα 24ωρα πριν από τις "Καλλικρατικές" εκλογές της 7ης Νοεμβρίου (και όχι Νοέμβρη), έρχεται στα Γιάννενα για να επιβεβαιώσει την πολιτική του ανεπάρκεια, αφού στην κυριολεξία αντί για "ηγέτης" έρχεται ως ..."ικέτης".
Από το αξιοθρήνητο αυτό πολιτικό - ελέω δυναστείας - "κληροδότημα"  και πολιτικό κύμβαλο που συμπερι-φέρεται ως μη αντιλαμβανόμενο την κρισιμότητα της Ελληνικής πραγματικότητος, θα περιμέναμε έστω και την ύστατη ώρα -σήμερα- να συναισθανθεί (!) τις τεράστιες πολιτικές του ευθύνες για την πορεία του τόπου, και όχι να περιφέρεται δίκην γυρολόγου τις εκλογικές περιφέρειες των "εκλεκτών" του, απειλώντας ευθέως του Έλληνες πολίτες ότι αν δεν στηριχθούν τα εκ πολιτικής παρθενογενέσεως "πράσινα" α-λογα, θα σύρει τη χώρα στο τελευταίο σκαλοπάτι που δεν είναι άλλο από αυτό της προκήρυξης πρόωρων, ανόητων και άνευ ουσίας και αντικειμένου εθνικών εκλογών.
Κι' όλα αυτά γιατί; Για να δημιουργήσει με φθαρμένα υλικά καινούργιο οικοδόμημα;
Έλεος.!
Οποία καταισχύνη για τον πολιτικό μας πολιτισμό να περιφέρεται ένας "πρωθυπουργός" προκειμένου να στηρίξει τους όποιους πράσινους λακέδες, οι οποίοι επί χρόνια διόριζαν ασυστόλως τα πράσινα κομματόσκυλα των κλαδικών, τα οποία καλούνται σήμερα δια βίου να πληρώνουν οι νεκροί οικονομικά Έλληνες νοικοκυραίοι.!
Οποία καταισχύνη για τον πολιτικό μας πολιτισμό να μετατρέπεται ο ηγετικός ρόλος ενός πρωθυπουργού σε αυτόν του επαίτη - ικέτη.
Κι΄όλα αυτά για να μη στάξει η ουρά του κάθε ...Αργύρη, Φίλιου, Σγουρού, Μίχα κ.λ.π. "σοσιαλιστών".
Έστω και ανδρείκελο, θα έπρεπε να τον πείσουν οι ανεγκέφαλοι συμβουλάτορές του, ότι τέτοιες κινήσεις αδικούν την υστεροφημία του.
Τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια.!
Έχει ανάγκη ο φούρνος από ...γάνες.!!!                                                                       ΠΗΓΗ:gianniotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: