ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ποια είναι τα μεγάλα εγκλήματα που κάνουν οι Έλληνες εναντίον της πατρίδας, αλλά και του εαυτού τους ;


Ας πάρουμε ένα υποθετικό παράδειγμα :

Α) Ένα σουβλατζίδικο δουλεύει, μόνο με προσωπικό, δηλωμένους, αδήλωτους, ας θέσουμε ως παράδειγμα, Πακιστανούς αλλοδαπούς.

Β) Ένα άλλο, δίπλα, με Έλληνες με τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Αυτό το σουβλατζίδικο (Το Ελληνικό {Β} ) εκδίδει ένα φυλλάδιο που λεει :

Τα σουβλάκια μας έχουν τον ίδιο καλό προμηθευτή κρέατος με τον δίπλα ανταγωνιστή, αλλά είναι 30% ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ από τούτον γιατί σε εμάς δουλεύουν μόνο Έλληνες με υγειονομική περίθαλψη και προληπτικές εξετάσεις, ασφάλιση, εργατικά δικαιώματα κλπ.


Τα σουβλάκια είναι της ίδιας ποιότητας και νοστιμιάς, μόνο που τα ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ Ελληνικά δε τα φτιάχνουνε και κάνουν delivery αγνώστου προελεύσεως και τυχόν ασθενειών Λαθρομετανάστες, αλλά μόνο Έλληνες νομίμως ασφαλισμένοι.

Αν η περιοχή «σηκώνει» μόνο ένα σουβλατζίδικο ποιο από τα δύο θα επιβίωνε ;

Η ερώτηση είναι πολύ δύσκολη. Μη Βιαστείτε να απαντήσετε.

Γιατί ως (δεύτερο) παράδειγμα οι λαθροσεντονάτοι είναι αυτοί που έχουνε φέρει τα όπισθεν τους εμπορομάγαζα σε Πτώχευση (έχουμε και άλλα 100 παραδείγματα).
Γιατί οι Κινέζοι στη Κίνα (που είναι κομουνιστικό κράτος και σέβεται δήθεν τον προλετάριο εργαζόμενο) με μεροκάματο 5 δολάρια παράγουν φθηνότερα προϊόντα, από τον Γερμανό Χάνς φιλότιμο εργάτη στη Γερμανία που έχει όμως «λίγο» υψηλότερο μεροκάματο και δικαιώματα σε μια καπιταλιστική χώρα (αντιθέτως σε μια υπαρκτού κομουνισμού χώρα που ο εργάτης δεν έχει, που βέβαια με την Ιδεολογία έπρεπε να είχε και περισσότερα !!! ).
Βέβαια όμως ποιος διαμορφώνει την αγορά και τις τάσεις της ;



Το Αγοραστικό κοινό.


Φροντίστε λοιπόν την επόμενη φορά που θα αγοράσετε από λαθροσεντονάτο Κινέζική «προσφορά» να ξέρετε πως αν όχι εσείς αλλά τα παιδιά θα χρυσοπληρώσουν το τίμημα της «προσφοράς» και με αίμα.
Είπαμε υπάρχει το ρητό πως «πληρώνω ακριβά γιατί είμαι φτωχός» Εδώ θα τους πληρώσουμε όλους αυτούς και με τόκο του ΔΝΤ αλλά και με αίμα… Συνεχίστε λοιπόν.

Μαζί τα φάγαμε είπε ο άλλος ; Εμείς μας φάγαμε λέμε εμείς…

TEAM APOPSIS
ΠΗΓΗ:eglimatikotita.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: