ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

«Μαύρο» σε φανερούς ή κρυφούς υποστηρικτές του Μνημονίου

«Μαύρο» σε φανερούς η... κρυφούς υποστηρικτές του Μνημονίου
Η 7η Νοεμβρίου πλησιάζει. Η ώρα που θα πρέπει να «μιλήσουν» οι Έλληνες πολίτες και να καταδικάσουν με την ψήφο τους την βάρβαρη πολιτική που εφαρμόζεται τους τελευταίους μήνες, είναι πολύ κοντά.
Δεν θα πρέπει, λοιπόν, να ξεχνάμε τούτη την κρίσιμη στιγμή ότι ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ και Ντόρα Μπακογιάννη υπερψήφισαν το Μνημόνιο, που γυρνάει πολλά χρόνια πίσω τη χώρα μας και επιβαρύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις ελληνικές οικογένειες. Κανείς να μην υποκύψει στους κυβερνητικούς εκβιασμούς και φυσικά ούτε ένας να μην «τσιμπήσει» το «αντιμνημονιακό» δόλωμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Διότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί φανερά να μην τάχθηκε υπέρ του Μνημονίου, ωστόσο είναι προφανές ότι αυτό το έπραξε μόνο για να γλιτώσει το πολιτικό κόστος.
Στην ουσία και παρά τα περί αντιθέτου λεγόμενα, δεν υπάρχει καμιά απολύτως διαφωνία της ΝΔ για τα μέτρα που επιβλήθηκαν και θα στηρίξει την υλοποίησή τους στη συνέχεια με κάθε τρόπο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει να προσφέρει τίποτα θετικό στους εργαζομένους τα επόμενα χρόνια. Όσο ψεύτης, λοιπόν, ήταν προεκλογικά ο Γιώργος Παπανδρέου, άλλο τόσο είναι τώρα και ο άλλοτε συμφοιτητής του στο Amherst της Μασαχουσέτης, Αντώνης Σαμαράς.
Συνεπώς, μια ψήφος «αντιμνημονιακή», που θα επιβραβεύει ωστόσο την «γαλάζια» υποκρισία, δεν αρκεί. Η ψήφος θα πρέπει να είναι καταδικαστική για όλους όσους μας εμπαίζουν, διότι μόνο έτσι θα αποφύγουμε τις χειρότερες μέρες που έρχονται. Οι «εναλλακτικές λύσεις» που προβάλλουν σκοπίμως τα ΜΜΕ από το πρωί μέχρι το βράδυ οδηγούν στην ίδια ακριβώς πολιτική και σε αδιέξοδο για την πλειοψηφία.
Ας μη γελιόμαστε, σε αυτό το χρονικό σημείο οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες για τον τόπο και είναι στο χέρι μας να φωνάξουμε «παρών», φιλοδωρώντας με «μαύρο» όλους όσους έπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν με το μέλλον μας. Έστω και την ύστατη στιγμή, θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να δώσουμε την απάντηση που πρέπει στην κοροϊδία. ΠΗΓΗ:www.tempo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: