ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

"Καταρρέει" ο πρώην αλκοολικός Μπουτάρης!

Γιάννης Μπουτάρης
Σε μια προδιαγεγραμμένη ήττα στον Δήμο Θεσσαλονίκης βαδίζει ο πρώην αλκοολικός (δείτε εδώ) Γ. Μπουτάρης, αποτέλεσμα λανθασμένων κινήσεων και ατυχών δηλώσεών του το τελευταίο διάστημα που επιδείνωσαν το εξαρχής αρνητικό κλίμα. Αποκορύφωμα η διαμάχη του με τον Μητροπολίτη Άνθιμο με κατηγορίες και χαρακτηρισμούς που ενόχλησαν τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της πόλης, προκαλώντας τη δυσφορία ακόμη και τοπικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
"Το να συγκρούεσαι με τον Άνθιμο παραμονές των εκλογών είναι σκέτη αυτοκτονία" σημείωναν. Είναι χαρακτηριστικό ότι κανένας από τους υπουργούς ή τους βουλευτές Θεσσαλονίκης του κυβερνώντος κόμματος δεν βγήκε να υποστηρίξει τον υποψήφιο δήμαρχο. Ένας-δυο εξ αυτών στις σχετικές ερωτήσεις απαντούσαν "μη με μπλέκετε με τον Μπουτάρη!".
Είχαν προηγηθεί οι... ρηξικέλευθες προτάσεις του για την προβολή ταινιών σεξ από τον δημοτικό τηλεοπτικό σταθμό και η στέγαση σε ένα ενιαίο κτίριο όλων των οίκων ανοχής της πόλης. Παράλληλα, οι πολιτικοί του αντίπαλοι εν όψει των εκλογών επανέφεραν στην επικαιρότητα παλαιότερες προτάσεις του όπως π.χ. τη μετονομασία της οδού Αγ. Δημητρίου σε... Κεμάλ Ατατούρκ κ.ά.
Συμπερασματικά, μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές όλες οι μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν σαφή όσο και σταθερή υποχώρηση των ποσοστών του κ. Μπουτάρη, σε σημείο να ψαλιδίζονται οι πιθανότητες θετικού αποτελέσματός του. Πέραν αυτού, στον δεύτερο γύρο θα βρεθεί με ισχυρό "ντεζαβαντάζ", αφού η δεξαμενή από όπου θα μπορέσει να αντλήσει ψήφους είναι περιορισμένη. Πληροφορίες από το επιτελείο του αναφέρουν ότι ο κ. Μπουτάρης θα αποδώσει την ήττα του στον "πόλεμο" που του έκανε το... κατεστημένο (Εκκλησία κ.ά.) της πόλης, αλλά και στο γεγονός ότι δεν είχε ουσιαστική βοήθεια από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Οι τελευταίοι, με τη σειρά τους, είναι βέβαιο ότι θα του «φορτώσουν» εξ ολοκλήρου τις ευθύνες και θα του καταλογίσουν λάθη, «γκάφες» και παραλείψεις. ΠΑΡΟΝ                                                                                ΠΗΓΗ:gianniotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: