ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Την Κυριακή ψηφίζουμε. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ!


http://allenaki.files.wordpress.com/2010/08/noimf.png?w=315&h=328Γράφει ο ΝΙΚΟΣ Δ. ΚΑΡΑΣ
Την Κυριακή έχουμε την μεγάλη ευκαιρία να πούμε ένα βροντερό ΟΧΙ στους  ξένους δυνάστες οι οποίοι ήλθαν στην χώρα μας απρόσκλητοι!
Να τους  πούμε δηλαδή ότι η ΕΛΛΑΔΑ πότε στην μεγάλη και ένδοξη ιστορία της και παρά τα λάθη της δεν ανέχτηκε κατακτητή στο σβέρκο της.
Να   πούμε ΟΧΙ σε ντόπιους και ξένους δυνάστες ότι η χώρα αυτή  για να μείνει ελεύθερη έχυσε αίμα και ότι αν χρειασθεί θα το  ξανακάνει!
Την Κυριακή λέμε ΟΧΙ στην  πλήρη εξαφάνιση μας που θέλουν  μέσω των ντόπιων θιασωτών της παγκοσμιοποίησης.
Να τους δείξουμε ότι δεν  έχουμε ασθενή μνήμη  και ότι βλέπουμε που τους πάνε!
Την Κυριακή λέμε στους πολιτικούς που είπαν ΝΑΙ στο μνημόνιο να κοιταχθούν στον καθρέπτη και να ρωτήσουν στον εαυτόν τους. Είμαι  νέος εφιάλτης; Επιθυμώ να γίνουμε δούλοι των  τραπεζών;
Σε λίγες μέρες λέμε ένα μεγάλο  ΟΧΙ στην μετατροπή  της χώρας σε προτεκτοράτο του ΔΝΤ,  ΜΕΡΚΕΛ, και  αυτής της συμμορίας!
Λέμε  ΟΧΙ σε αυτούς που  θέλουν να μας σβήσουν από το χάρτη. Σε αυτούς που δεν σέβονται την ιστορία μας ,σε αυτούς που ξέχασαν ότι είναι απόγονοι ,ενός  ΣΩΚΡΑΤΗ, ΠΛΑΤΩΝΑ ,ΛΕΩΝΙΔΑ, ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ  μιας ένδοξης  Βυζαντινής αυτοκρατορίας και τόσα άλλα ένδοξα!
Πάμε μαζικά στις κάλπες και ψηφίζουμε δυνατά ΟΧΙ σε αυτούς που βάζουν διλήμματα   με ψηφίζεις να εφαρμόσω το μνημόνιο 100% ή χρεοκοπούμε  , είναι τουλάχιστον γελοία ! Και δεν χρεοκοπούμε   άλλα αντίθετα είναι ευκαιρία να μπει φρένο στον κατήφορο της χώρας!
Ψήφισε ότι θέλεις, πράσινους η μπλε η κόκκινους αλλά να ψηφίσεις δυνατά αυτούς που πραγματικά είναι κατά του μνημονίου!

Υ.Γ. Είναι η ευκαιρία σου να πεις  ΟΧΙ  στην κατάκτηση της χώρας σου από τα ξένα αφεντικά. Αν δεν πας θα είσαι και συ συνυπεύθυνος για την επερχόμενη καταστροφή!                                                                                                                  ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: