ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Λόγια Εθνικά Υπερήφανων ..."Ελλήνων". Ψηφίστε τους.!

Και ...λίγα είναι.!  
"Για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας η ευθύνη ανήκει στις κυβερνήσεις και στο αρμόδιο υπουργείο, που ωστόσο συντηρούν το πρόβλημα. Από την άλλη ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ καλλιεργούν το ρατσισμό και κρύβουν ότι η πολιτική τους, η πολιτική της ΕΕ, γεννά αυτή την κατάσταση. Ο λαός να μετρήσει ότι όσοι επενδύουν στον αντιμεταναστευτικό λόγο είναι αυτοί που ευθύνονται για τα μεγάλα λαϊκά προβλήματα. Κρύβουν την πραγματική ρίζα, τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τη φτώχεια, που έχουν οδηγήσει σε μαζική μετανάστευση και συγκέντρωση εξαθλιωμένων ανθρώπων στο κέντρο και σε άλλες περιοχές.
Κρύβουν ότι οι μετανάστες ωθήθηκαν σε υποβαθμισμένες περιοχές και εκεί παίζονται μεγάλα παιχνίδια με τις χρήσεις γης και τη συγκέντρωσή της σε λίγα χέρια. Χιλιάδες εγκλωβίζονται λόγω του κανονισμού του Δουβλίνο που απαγορεύει τη μετάβασή τους σε άλλα κράτη της ΕΕ. Η εγκληματικότητα και η παραοικονομία έχουν άμεση σχέση με κυκλώματα του κράτους και του παρακράτους. Η λεγόμενη μικροεγκληματικότητα των εξαθλιωμένων ανθρώπων πρέπει να αντιμετωπίζεται με μέτρα κοινωνικού χαρακτήρα, όχι με καταστολή.
Διεκδικούμε να καταργηθούν τα κέντρα κράτησης-στρατόπεδα συγκέντρωσης, να διαμορφωθούν χώροι φιλοξενίας δημόσιοι, ανθρώπινοι και υγιεινοί. Νομιμοποίηση των μεταναστών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, εγγραφή των παιδιών τους στα δημοτολόγια, απλοποίηση των διαδικασιών της άδειας παραμονής. Πάλη κατά των κανονισμών της ΕΕ, για να μπορούν όσοι θέλουν να πάνε σε άλλη χώρα."

Τα παραπάνω, ανήκουν στον υποψήφιο για δήμαρχο Αθηναίων του σταλινικού ΚΚΕ, Σοφιανό, (κομμένο το "κύριος") που πριν λίγες μέρες σε επίσκεψή του στον Άγιο Παντελεήμονα έγινε δεκτός με ...βροχή γιαουρτιών.
Το gianniotis blog αντί φωτογραφίας του σταλινικού υποψηφίου, στέλνει τα ...διαπιστευτήριά του.!
ΣΤΟΧΟΣ                                                                                                                                                ΠΗΓΗ:gianniotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: