ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Ο «γενναίος» Oliver Stone, ζητάει ταπεινά συγγνώμη



Είναι παγκοσμίως γνωστό,  πως ειδικά στην Αμερική, τα εβραϊκά λόμπι είναι πανίσχυρα. Δεν πας να είσαι φίρμα; Αν τυχόν σε βάλουν στο μάτι, καθάρισες. Έτσι λοιπόν ήρθε και η σειρά του διάσημου σκηνοθέτη Oliver Stone να στοχοποιηθεί, όπως στο παρελθόν στοχοποιήθηκε επανειλημμένα και ο έτερος χολιγουντιανός σούπερ σταρ Mel Gibson. Μόνο που ο σκηνοθέτης δήλωσε αμέσως υποταγή.
Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα Los Angeles Times, ο Stone  αναγκάστηκε να ανακαλέσει κάποια σχόλια που έκανε στην εφημερίδα Times του Λονδίνου, και να δηλώσει  ταπεινωμένος την έμπρακτη συγγνώμη του. Τα σχόλια αφορούσαν στο λεγόμενο «ολοκαύτωμα» των Εβραίων, και είχαν σαν αποτέλεσμα τη μήνη των εβραϊκών οργανώσεων.
Ούτε λίγο  ούτε πολύ, ο Αμερικανός σκηνοθέτης είχε αναφέρει πως η «εβραϊκή κυριαρχία» στα ΜΜΕ των ΗΠΑ είναι ο βασικός λόγος που οι θάνατοι των Εβραίων στη διάρκεια της ναζιστικής περιόδου τονίζονται περισσότερο από ότι οι πολλοί περισσότεροι  θάνατοι Ρώσων, κατά τον Β`Π.Π.
Όπως ανταπάντησε η Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή: «Παρά τη δήθεν προοδευτικότητά του, τα σχόλια του Oliver Stone δεν διαφέρουν πολύ από τα μεθυσμένα, γεμάτα μίσος για τους Εβραίους ξεσπάσματα της άλλης διασημότητας του Χόλιγουντ, του Mel Gibson».
Ο φοβισμένος Stone κατέβασε αμέσως τα αφτιά και δήλωσε προς κάθε κατεύθυνση πως, «Έκανα μια άτυχη σύνδεση για το ολοκαύτωμα, για την οποία λυπάμαι και μετανιώνω ειλικρινά… Οι Εβραίοι ασφαλώς και δεν ελέγχουν τα ΜΜΕ ή οποιαδήποτε άλλη βιομηχανία».  Ουφ… τα είπε και ξελάφρωσε. ΠΗΓΗ:www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: