ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Η κοσμική γκιόσα…

Με ματσωμένο (άγνωστο πως) σύζυγο. Που έχει 3 Φιλιπινέζες για να “μεγαλώνουν τα παιδιά” και μία για να της βάζει και βγάζει τα παπούτσια. Η γκιόσα έχει “βίλα” στο “νησί των ανέμων”. Ο άντρας είναι τόσο μαλάκας ώστε, μία ζωή προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι Πάρις Κατσιδόκωστας. Η γκιόσα κάνει μπότοξ, τραβάει τα μάγουλά και τα χείλη (για να κάνει καλές πίπες στους ναύτες του κότερου και στα τεκνά που παίρνει όταν ο Νο 1 λείπει απ’ το σπίτι για δουλειές -με αμερικανούς, άγγλους και γερμανούς εμπόρους πετρελαίου και όπλων.
Το μεγαλύτερο τσογλάνι της οικογένειας οδηγεί Χάμερ και ένα S3 με 250 χιλιόμετρα την ώρα στην Αττική οδό. Τον ακολουθούν δύο μπράβοι με μοτοσικλέτες και γαλάζια led που αναβοσβήνουν.
Το συγκεριμένο είναι ένα από τα απ΄τ’ αρχ…ια που κυβερνούν παρασηνιακά την  Ελλάδα επειδή έτσι τους ανάθεσαν οι πολιτικοί και κομματικοί τους ινστρούχτορες. Η Γκιόσα de Botox  είναι πρώην βίζιτα που έγινε “κυρία” στη τριτοκοσμική, λιβανοbolywood Δημοκρατία των Κολλητών της Μπανανίας.
Όχι μόνο τους συχαίνομαι, όχι μόνο θέλω να τους κάνω τη Πράξη (με ένα μπουκάλι) αλλά, μετά χαράς θα τους έβαζα σ’ ένα γυάλινο σπίτι στη πλατεία Συντάγματος για να βλέπει ο κόσμος ποιοί και γιατί έκαναν τη χώρα σκυλάκι του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της Τρόϊκας.
Ότι και να πουν, ότι και να γράψουν τα παπαγαλάκια τους το γεγονός παραμένει: 10 “πολιτικοί” και 3 καραβανάδες ήπιαν το αίμα και πήραν τη ψυχή της Ελλάδας και, χαριτομενιές του τύπου “φταίμε εμείς που τους ψηφίσαμε”,  ”ας προσέχαμε” και “φταίει ο λαός” είναι για τα σκουπίδια.
Έξω αλήτες. Με τα καρούμπαλα και τους μπράβους, τα καγιέ και τις ML, τα κότερα και τα Parasite Beach.
Ουστ φορμολιασμένες γκιόσες και ανδρόγυνα με πανεράι και ρόλεξ. Τα ρόλεξ ρε αιδοία, τα φοράνε εκείνοι που κάνουν ελεύθερη κατάδυση στσ 26 μέτρα και όχι τα ξεφτίλια που ψαρεύουν με μπουκάλες και κρεμάνε τα ψάρια στα ρέλια του σκάφους τους.
Φωτιά!
  ΠΗΓΗ:kavvathas.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: