ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Το ΚΚΕ δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία.!

To ΚΚΕ από ιδρύσεώς του, παραμένει το ίδιο χωρίς να αλλάξει έστω και "κατά κεραίαν".
Διάβασα πολλά βιβλία κομμουνιστών και μη, και θέλω να σου πω ότι την Α-λήθεια την βρήκα στα βιβλία των κομμουνιστών. Πίστευα πάντα ότι οι εν Ελλάδι κομμουνιστές χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες.
Στους έξυπνους, δηλαδή την ηγετική ομάδα που δεν αποτελεί παρά το 3-5% .
Στα επαγγελματικά στελέχη, ναι έχει ακόμα επαγγελματικά στελέχη, που βασικό μέλημά τους είναι το πώς θα χωθούν στην ηγετική ομάδα και αποτελούν άλλα 3-5%.
Τους ιδεολόγους (κυρίως πρόκειται για νεολαία μέχρι 25 ετών) που αποτελούν ένα 8-10%.
Τους φασιστοειδείς (ο Στάλιν ζει και μας οδηγεί κ.α. ευτράπελα) ποσοστό άλλο ένα 10% και τέλος την υπόλοιπη πλατιά μάζα των οπαδών που αποτελείται από ανθρώπους που είναι κομμουνιστές γιατί:
α. Ήταν και ο πατέρας τους
β. Δυσαρεστήθησαν από την όλη κατάσταση που δημιούργησαν τα δύο μεγάλα κόμματα ή μάλλον οι δύο κυρίαρχες παρατάξεις διαχρονικά.
γ. Γιατί δεν ξέρουν τον λόγο.
Θαυμάζουν τον Στάλιν, τον Μάο ή τον Κάστρο, απλά γιατί θέλουν να έχουν ινδάλματα άσχετα αν αξίζουν να λέγονται έτσι ή αν οι λαοί που κυβέρνησαν ή κυβερνούν τους βλέπουν σαν ινδάλματα.
Ενώ δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ τους με την κοσμοθεωρία, αρκούνται στα όσα τους σερβίρει ο Ριζοσπάστης ή ο 902 αναμασώντας έτοιμη "πνευματική τροφή" μη έχοντας την δυνατότητα να αναζητήσουν αλλού τα φώτα ή να βρουν την αλήθεια μέσα τους και οι λόγοι είναι πολλοί (υπέρμετρος εγωισμός, ραγιαδισμός στην χειρότερη μορφή του, διάφορα κόμπλεξ και βασικά η τεμπελιά). Ίδιοι λόγοι που έκαναν έναν λαό, τον ρωσικό, να δεχθεί την αντικατάσταση της υποτέλειάς του στους τσάρους, με μια όμοια στο ΚΚΣΕ.
Ίδιοι λόγοι που μετέτρεψαν τον κινέζο από δούλο των μανδαρίνων, σε δούλο του Μάο.
Διαβάζοντας λοιπόν τα βιβλία των Ελλήνων κομμουνιστών σιγουρεύτηκα ότι πολλά που πίστευα για την δράση και τον ρόλο τους ήταν αλήθεια.
Βεβαιώθηκα ότι στηρίζονται στο ψέμα, την ρουφιανιά και την προδοσία.
Και επί πλέον υπάρχει πολύ δειλία βρε παιδί μου.
Έτσι...Διαβάζοντας τον Χ. Κ. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ (καλλιτεχνικό ......Βρασίδας) έμαθα ότι ο πολύς "καπετάν Παλιούρας" (καλλιτεχνικό του Θεόδωρου Ζαλοκώστα) δεν έλαβε μέρος σε καμία μάχη του ΕΛΛΑΣ είτε εναντίον του ΕΔΕΣ είτε εναντίον των Γερμανών. Για του λόγου το αληθές σελίδες 360,415,426 και 427 του βιβλίου του "Δάφνες και Δάκρυα".
Πάντα βρισκόταν στην διαδρομή. Θα μου πείτε δειλία. Πιστεύω ότι βασικά ήταν δειλία αλλά και τακτική του ΚΚΕ. Μαχητές ιδεολόγους έτοιμους να πεθάνουν εύρισκε έστω και με την βία. Τα στελέχη του όμως τα προφύλασσε. Όσο για τον Παλιούρα άλλοι τον θέλουν να σκοτώνεται σε μάχη και άλλοι να αυτοκτονεί στο ίδιο σημείο που ο ίδιος είχε σκοτώσει τον καλόγερο θείο και προστάτη του (τον είχε μεγαλώσει και τον είχε στείλει στην ΣΣΕ) ξεκοιλιάζοντάς τον.
Μας έχουν πρήξει με την δήθεν μαζικότητα του κινήματος και την εθελοντική στράτευση χιλιάδων λαού στις τάξεις του ΕΛΑΣ. Η δύναμη του ΕΛΑΣ στην Ήπειρο ποτέ δεν ξεπέρασε τους 250-300 και πανελλαδικά τις 10000-12000 μαχητές.
Ο δήθεν δημοκρατικός στρατός (δεν τον λένε κομμουνιστικό γιατί ο κομμουνισμός δεν χάνει ποτέ, ενώ ταυτόχρονα συγχέεται με τον ΕΛΑΣ που στις τάξεις του είχαν καταταγεί και βενιζελικοί, κεντρώοι και άνθρωποι κάθε ιδεολογίας);
Ο κομμουνιστικός, λοιπόν, στρατός από ιδρύσεώς του μέχρι και την τελική μάχη δεν ξεπέρασε τις 12000 εκ των οποίων τα 2/3 εκ βιαίας επιστρατεύσεως 15χρονων, 16χρονων, 17χρονων και 18χρονων αγοριών και κοριτσιών όπως μας πληροφορεί ο καπετάν Τζουμερκιώτης(Γεράσιμος Μαλτέζος) στην σελίδα 82 του "εμπνευσμένου" έργου του Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδας.
Η παλληκαριά των "αγωνιστών";
Μα όταν ήθελαν να μπουν στις φυλακές για να ενημερώσουν συντρόφους αλλά και όταν ήθελαν να αποφύγουν τα δύσκολα (μια πιθανή μάχη πχ) οι ίδιοι ειδοποιούσαν την "ασφάλεια" για το που είναι κρυμμένοι ώστε να συλληφθούν και μετά το έπαιζαν ...βασανισμένοι παλληκαράδες.
Στην σελίδα 40 του βιβλίου ο Δημ. Στρατός Ελλάδας ο καπετάν Τζουμερκιώτης λέει: "Δεν ήταν λίγοι κι εκείνοι οι κομμουνιστές που προτιμούσαν την φυλακή από το βουνό".
Το ρουφιανηλίκι;
Αν διαβάσετε το βιβλίο του Γούσια "Οι αιτίες για τις ήττες...." θα δείτε ότι ο Ζαχαριάδης και ο Γούσιας Βοντίτσος αλληλοκατηγορούνται σαν καταδότες. Όσο για το ποιος πρόδωσε τον Μπελογιάννη αρκεί να διαβάσετε στην σελ. 167 του βιβλίου του Γουσια όπου ο Θέος κατηγορούσε τους συντρόφους του ότι;
"Τι πράγματα είναι αυτά που κάνετε, πήγατε και ηρωποιήσατε τον Μπελογιάννη που δεν του άξιζε. Πρόσεξα τα πρόσωπα των άλλων, Κολιγιάννη, Πατσαλίδη, Γκρόζου και Υφαντή και είδα ότι επιδοκίμαζαν αυτό που είπε ο Θέος".Την λεβεντιά;
Λεβεντιά του είδους "...ο Έλληνας στρατηγός πρέπει να κάθεται "κλαρίνο" μπροστά στον σοβιετικό δεκανέα".
Λεβεντιά του είδους τις αποφάσεις για το ΚΚΕ να τις παίρνει τριμελές όργανο αρχηγών άλλων σοσιαλιστικών δημοκρατιών.
Πατριωτισμός;
Μα που βρέθηκε; Στο βιβλίο του ο "Τζουμερκιώτης" μας μιλάει για τους σλαβομακεδόνες πατριώτες που βοήθησαν τον "δημοκρατικό στρατό" και οι Γούσιας και Βλαντάς, επίσης στα βιβλία τους μας μιλούν πλαγίως για σχεδιασμό του ΚΚΣΕ περί Μακεδονικού κράτους και το ΚΚΕ να μην παίρνει θέση.
Στην σελίδα 83 του βιβλίου του " Ο Ν. Ζαχαριάδης και οι 22 Συνεργάτες του" ο Βλαντάς γράφει: "...Ο Ζαχαριάδης με μεγάλη ευκολία "έκοψε" την συνέχεια του ελληνικού λαού. Στην εισαγωγή που κρίνουμε, ούτε μια φορά δεν αναφέρει την λέξη Έλληνες, γράφει μόνο για ρωμιούς και γραικούς..."
Επίσης ο Γούσιας μας πληροφορεί ότι "...η 7η Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ τόνισε ιδιαίτερα το λάθος για το βορειοηπειρωτικό σαν σωβινιστική, σοσιαλπατριωτική εκδήλωση, απαράδεχτη για το ΚΚΕ...".
Μήπως ψάχνετε την βάση στήριξης των Δραγώνα και λοιπών φωστήρων του υπουργείου (ο θεός να το κάνει) δια βίου αφελληνισμού των Ελλήνων;
Θα ήθελα όμως απλά να ρωτήσω.
Τόσο ο Ζαχαριάδης όσο και τα λοιπά λαμπρά στελέχη (λέγεται ότι ο Βλαντάς ήταν ή είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος) δεν είχαν πάρει χαμπάρι περί ζωνών επιρροής σύμφωνα με τα συμφωνηθέντα στην Γιάλτα;
Πώς λοιπόν ξεκίνησαν έναν εμφύλιο σπαραγμό που ήταν σίγουρο ότι θα τον χάσουν;
Μήπως δεν είχαν σκοπό την κατάληψη της εξουσίας αλλά απλά να απασχολήσουν τους Αγγλοαμερικάνους ώστε να σταθεροποιηθούν οι σοβιετικοί στα κεκτημένα;
Μήπως δηλαδή πρόδωσαν οι ίδιοι τους ομοϊδεάτες τους προκειμένου να σώσουν την μητέρα σοβιετία;
Άραγε το τίμημα της γνώσης αυτής πλήρωσε με την ζωή του ο Ζαχαριάδης, ο διορισμένος ηγέτης του ΚΚΕ και τυφλό όργανο του ΚΚΣΕ;
Άλλωστε αυτό που βάρυνε στο να κατηγορηθεί ο Ζαχαριάδης για πράκτορας των Άγγλων και να καταλήξει στα γκούλαγκ της Σιβηρίας ήταν το γράμμα που έστειλε, φυλακισμένος όντας, με το οποίο καλούσε τους κομμουνιστές να πολεμήσουν κατά των Ιταλών φασιστών πράγμα που θα έκανε κάθε καλός (υποτίθεται) κομμουνιστής, αλλά βλέπετε ο Στάλιν είχε τότε συμμαχήσει με τον Χίτλερ και του το κράτησαν μανιάτικο επί μία δεκαετία.
Ευχαριστώ

Κ.Γ.Π.                                                                                                                                                       ΠΗΓΗ:gianniotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: