ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Δεν σας ανεχόμαστε άλλο!

Έχουμε συμβιβαστεί, έχουμε βολευτεί, έχουμε υποστεί πλύση εγκεφάλου και αδυνατούμε να αντιδράσουμε γιατί δεν έχουμε κανένα πιστεύω. Μας τα πήραν όλα και μας έβαλαν στη θέση τους τα χρήματα.

Θεός?? Πατρίδα?? Οικογένεια?? Φιλότιμο?? Συμπόνια?? Ανιδιοτέλεια?? Αλτρουισμός?? Ευγένεια?? Αγάπη?? Φιλομάθεια?? Όλα έχουν σχεδόν πλήρως αντικατασταθεί από τα λεφτά.

Αν δεν μας ενδιέφερε το κωλαράκι μας τόσο πολύ, αν δεν ήμασταν θύματα της υποτιθέμενης καλής ζωής θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.

Δεν θα ανεχόμασταν να μας "κυβερνούν" οι γελοίοι, οι ξεφτίλες, οι ξεπεσμένοι ανίκανοι φελλοί, αυτοί που καθημερινά καταλύουν την έννοια της δημοκρατίας. Θα τους είχαμε δώσει το σχοινί και το σαπούνι που χρειάζονται εδώ και δεκαετίες.

Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Ανεχόμαστε τον κάθε προδότη Γιωργάκη, Κωστάκη τον κάθε ξεπουλημένο και ξεφτιλισμένο τσιράκι δημοσιογράφο και όλο αυτό το διεφθαρμένο και ξοφλημένο σύστημα που έχουν στήσει και συντηρούν με τους "νόμους" τους.

Ανεχόμαστε τα χρηματοδοτούμενα μέσα της προπαγάνδας που αποτελούνται από πάσης φύσεως άβουλα όντα τα οποία αντιδρούν μόνο στη θέα του χρήματος.

Ανεχόμαστε τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ οι οποίοι είναι οι βδέλλες του έθνους
με ψυχολογικά και υπαρξιακά προβλήματα, στην πλειοψηφία τους πάσχουν από σεξουαλικές ανωμαλίες και ματαιοδοξίες τις οποίες οι ίδιοι μας τις πλασάρουν στα δικά τους ΜΜΕ σαν φυσιολογικές.

Εδώ και καιρό έχει βουίξει ο κόσμος για τη μυστική συμφωνία του Πασοκ με τη Goldman sachs πριν από 10 χρόνια για απόκρυψη του χρέους και ούτε μια νύξη από τα παπαγαλάκια. Έχουν βουίξει τα blog για τη συνάντηση της λέσχης bilderberg στη Αθήνα στη βούλα το 2009 και ούτε μια φωτογραφία από οποιαδήποτε εφημερίδα. Κυκλοφορούσαν μαύρες λιμουζίνες κατά μήκος της Συγγρού με κλεισμένους δρόμους χωρίς να λένε το γιατί και δε εμφανίστηκε ούτε ένας δημοσιογράφος. Και εδώ άμα κλάσει η Τζούλια εμφανίζονται δέκα. Θεωρίες συνωμοσίας τις ονομάζουν αυτοί που δε τους βολεύουν.

Έχει πήξει το μυαλό μας να ακούμε συνέχεια για σκάνδαλα, φαγωμένα λεφτά, για ατιμωρησία των υπευθύνων και για νέα πιο σκληρά μέτρα που πλήττουν τις πιο φτωχές ομάδες του πληθυσμού. Πως να μην πήξει όμως όταν το πολίτευμα της χώρας μας τα τελευταία 35 χρόνια είναι η κληρονομική Δημοκρατία....Και ο νοών νοητό...

Οι "κληρονόμοι" λοιπόν αφού πρώτα φώναζαν τα συνθήματα της αριστεράς, μόλις πήραν την εξουσία έβαλαν τις υπογραφές σε E.E. και ΝΑΤΟ ξεκινώντας τον υπέρογκο δανεισμό μας που μας οδήγησε στη σημερινή κατάσταση του χρέους της υποδούλωσης... Παρεμπιπτόντως τα χρήματα που έδωσε η χώρα μας στις 19 Μαΐου μέσω της πρώτης δόσης που πήραμε από το ΔΝΤ είναι για δάνειο του 1981 με επιτόκιο 17%...

Και να ήταν μόνο αυτά? Χρήματα υπάρχουν (ή τουλάχιστον υπήρχαν γιατί τώρα έχουν γίνει καταθέσεις, βίλες και πολυτελή αυτοκίνητα στο εξωτερικό). Άλλωστε σκεφτείτε πόσα λεφτά δικά μας τα φάγαν τα λαμόγια.. Με τη Ζίμενς, το Βατοπέδι, τα δισεκατομμύρια των Ολυμπιακών Αγώνων, τα σκάνδαλα Κοσκωτά, Ζαχόπουλου και λοιπά, τα μέτρα υπέρ του κεφαλαίου, την προσεχή κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων, την γενιά των 700 ευρώ (που πλέον έγινε των εξακοσίων, των πεντακοσίων και έπεται συνέχεια), με τα Γαλάζια και τα Πράσινα παιδιά, με τις αποκρατικοποιήσεις με πιο σημαντική για εμένα αυτήν των διοδίων τα οποία τα έχουμε χρυσοπληρώσει και συνεχίζουμε να τα χρυσοπληρώνουμε μη έχοντας ακόμη δρόμους και κάθε χρόνο θρηνούμε σε αυτοκινητιστικά δυστυχήματα μια ολόκληρη κωμόπολη και με εξίσου σημαντικές τις ιδιωτικοποιήσεις στους τομείς της υγείας και της παιδείας (για παράδειγμα, το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας το κλείνουν ή μάλλον για να το πω καλύτερα οδεύει προς την ιδιωτικοποίηση του. Αυτήν είναι η δωρεάν ιατρική περίθαλψη; Που είναι η παιδεία; Τα περισσότερα σχολεία δουλεύουν με αναπληρωτές και ωρομίσθιους τη στιγμή που η ιδιωτική εκπαίδευση και η παραπαιδεία ανθίζουν),  με τα καμένα, τα καταπατημένα, τα μη αναδασωτέα, με τα ποσά που δαπανήθηκαν σε πολεμικούς εξοπλισμούς (εκεί να δείτε μίζα που έχει πέσει) την στιγμή που υπάρχει έλλειψη σε πυροσβεστικά, ασθενοφόρα, νοσηλευτικό προσωπικό και οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με τον κρατικό μηχανισμό, με την ΚΑΠ (κοινή αγροτική πολιτική) που επιβάλει περισσότερες εισαγωγές παρά εξαγωγές και που εγώ πάω να κάνω δήλωση καλλιέργειας και πρέπει να σκάσω και 100 ευρώ.... Και η λίστα είναι ατελείωτη..Που πάνε αυτά τα λεφτά τόσα χρόνια;

Δεν θα τα ανεχτούμε άλλο τίποτα από όλα τα παραπάνω!

Μας πείσατε ότι τα ταμεία είναι άδεια, αλλά αναρωτηθήκατε ποτέ το γιατί; Τα ταμεία δεν έχουν σάλιο γιατί τα καθάρματα έπαιξαν σε δομημένα ομόλογα τα αποθεματικά τους...Τα ταμεία δεν έχουν σάλιο γιατί τόσο το Πασόκ όσο και η ΝΔ εκβιομηχάνισαν τον τόπο πριμοδοτώντας επιχειρηματίες να κλείνουν βιοτεχνίες και εργοστάσια για να τα ανοιγουν ξανά σε Βουλγαρία Σκόπια κτλ...Τα ταμεία δεν έχουν σάλιο γιατί οι ίδιοι έβγαλαν την λέξη εργασία και την αντικατέστησαν με την απασχόληση και τις ελαστικές μορφές της...

Επειδή λοιπόν και αυτές και οι συγγενείς αλλαγές στο καθεστώς εργασίας ήτανε κι εξακολουθούν να είναι (αφού συνεχίζουν τις παρεμβάσεις αλλαγών), πράξη ανθρώπων που είχαν την λαϊκή εντολή να διαχειρίζονται τα κοινά, αισθάνομαι ελεύθερος να αντιλαμβάνομαι ότι ήτανε και είναι σκόπιμες.
Ο όλο αυξανόμενος στραγγαλισμός της μικρομεσαίας τάξης αλλά και επιχειρηματικότητας συνηγορεί στο παραπάνω συμπέρασμα.

Άρα σκόπιμα μειώνεται η δυνατότητα αυτής της χώρας να παράγει αγαθά κι υπηρεσίες. Δηλαδή, το εθνικό προϊόν σκόπιμα μειώνεται την ώρα που οι ανάγκες της χώρας είναι αυξημένες προφανώς για να μπορούμε ευκολότερα να εξαρτόμαστε από ξένες δυνάμεις μέσω του χρέους που δημιούργησαν με όλες τις απατεωνιές που περιγράψαμε παραπάνω. Οι οποίες φυσικά και κερδίζουν αμύθητα πλούτη από τον δανεισμό μας αλλά και μας έχουν υποχείριά τους λόγω του ότι τους χρωστάμε.

Βέβαια για την είσοδο της γυναίκας του νταλάρα στη βουλή, της γυναίκας του τόλη, του ανατολάκη, της χο-χο και του ταξίαρχου θεοχάρη συνυπεύθυνος είναι και ο έλληνας ψηφοφόρος…Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε...το καλύτερο για αυτούς όμως σε τέτοια περίοδο είναι να μας πείσουν πως φταίμε μόνο εμείς...ε δεν θα τους κάνουμε το χατίρι!

Ωστόσο, είτε σας βολεύει, είτε όχι ο κόσμος πλέον δε τρώει κουτόχορτο το ίδιο εύκολα με προηγούμενες περιόδους προδοτικών διακυβερνήσεων της χώρας, και γι’αυτο φροντίζουν κάποιοι μεσώ του ίντερνετ να ενημερώνουν και μακρυά από σκοπιμότητες. Τα μπλογκς πολλές φορές ξεμπροστιάζουν αυτούς τους κόπανους που ανεβάζουν στις κυβερνήσεις κάθε φορά. Τον Μητσοτάκη και την παρέα του και το Γιωργάκη και τη παρέα του. Χρόνια ολόκληρα βαρέθηκα να τους βλέπω και τώρα βλέπω τα εγγόνια και τα δισέγγονα τους στα τσιφλίκια τους, τα έδρανα.

Αλλά μην ανησυχείτε, βλέπετε πως ακόμα και τώρα δεν έχουμε καταλάβει και την επανάσταση την κάνουμε από καναπέως, από το pc κι απ' το facebook. Στους δρόμους κανείς κι όσους βγαίνουνε μας τρώει το μαύρο φίδι της ελεύθερης ενημέρωσης και μας διαλύουν οι πυκνοί καπνοί των δακρυγόνων, οπότε σας παίρνει ακόμα, βαράτε αλύπητα

Όμως οι Έλληνες ποτέ δεν ήταν δειλοί στο παρελθόν. Αντίθετα όποτε χρειάστηκε οι εκάστοτε τύραννοι, θεομπαίχτες, κομπιναδόροι και γενικά τα κωθώνια βρήκαν την τύχη που τους άξιζε.


Η στιγμή είναι πολύ κοντά. Η συσσωρευμένη δίκαιη οργή θα ξεσπάσει, οι ένοχοι θα πληρώσουν ακριβά. Αυτό είναι σίγουρο.

ΠΗΓΗ:ramnousia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: