ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

To Ρουσφετιστάν-Ρουφιανιστάν-Λαμογιστάν είναι πάντα ΕΔΩ

Από http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2010/01/blog-post_4034.html

«Όταν ο blogger Γιώργος Κρόγιας έκλεισε το blog του, αγανακτισμένος και αργότερα δημιούργησε το νέο “antikrogias”, πολλοί τον χαρακτήρισαν γραφικό ή πως κάτι επιζητούσε.Λάθος μεγάλο.Σήμερα επιβεβαιώνεται πως είχε απόλυτο δίκιο.
Τότε είχε «αγανακτήσει» από μια καταγγελία της κυρίας Πιπιλή.(Ένα μπράβο στην Πιπιλή κι από εμένα!)και ιπποτικά της έδωσε συγχαρητήρια.Γνώριζε κάτι περισσότερο;
Γιατί σήμερα ανακαλύπτουμε πως μεταξύ των «προσληφθέντων» στη βουλή ρουσφετολογικά...(4 Οκτώβρη 2009), ήταν και το νυν κυβερνητικό στέλεχος κυρία Μπαλαμάτση.
Ένα ρουσφέτι χειρίστου χυδαιότητας, η προεκλογική πρόσληψη στη βουλή, και μετά από 2 μήνες η αναβάθμιση της κυρίας σε κυβερνητικό στέλεχος…Τότε ο σύντροφος blogger Κρόγιας, γνώριζε ότι η κυρία δεν είχε καν πτυχίο για να προσληφθεί στη βουλή;
Δηλαδή, το άκρον άωτον της αναξιοκρατίας!
Και να σκεφτούμε, πως και σ’ εκείνες τις προσλήψεις επιστημονικών συνεργατών για την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ έγιναν χιλιάδες αιτήσεις νέων επιστημόνων με πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά…
Τώρα τι να σκέπτονται άραγε «σύντροφε» Γιώργο Παπανδρέου;
Για μια ακόμη φορά υπερισχύει το περιβάλλον των υπουργών, οι προσωπικές φιλικές δεξιώσεις των σαλονιών, οι συγγενικές σχέσεις και παραμένει εχθρός του συστήματος η αξιοκρατία μαζί με τη νέα εφεύρεση περί «βαθέως ΠΑΣΟΚ»…

Νάσος

Σχόλιο.
Το πραγματικά ,«βαθύ Πασοκ-Μπίλντερμπεργκ», των τραπεζιτών και των ΜΚΟ ,κατηγορεί τους απλούς Πασόκους ως «Βαθύ Πασοκ».
Το έχουμε εξηγήσει. Το επικοινωνιακό κόλπο λέγεται «καθρέπτης».
Υπάρχει «Βαθύ Πασοκ», αυτό που αποφασίζει, αυτό που κάνει τις συμφωνίες με την Goldman Sahs, αυτό που επείγεται να ελληνοποιήσει άρον-άρον, εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς για να καταργήσει την λαϊκή Κυριαρχία.
Οι φίλοι από το Πασοκ πρέπει να καταλάβουν ότι δεν αντιμετωπίζουν «δεξιά διείσδυση στο ΠΑΣΟΚ», αλλά διείσδυση της «Ανοιχτής κοινωνίας», του Σόρος και της Μπίλντερμπεργκ.
Στην ιδρυτική διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη δεν υπάρχει ούτε Νέος-Πατριωτισμός, ούτε Ανοιχτη Κοινωνία, ούτε «Παγκόσμια διακυβέρνηση».
Οι αξίες και τα ιδανικά επί των οποίων στηρίχθηκε το ΠΑΣΟΚ είναι η Εθνική Ανεξαρτησία, η Λαϊκή Κυριαρχία και η Κοινωνική Δικαιοσύνη.
Ας αφήσουν λοιπόν τις γκρίνιες για τους διορισμούς.

Και να βγούν στον δρόμο, μαζί με τον ελληνικό λαό, με τις σημαίες του Πασοκ ψηλά , για μια Ελλάδα λεύτερη και δημοκρατική.

Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: