ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Το ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΚΕΛ στηρίζει τον ΠΡΟΔΟΤΗ Αναστασιάδη για το κοινό ανακοινωθέν.


Το περιεχόμενο του προσχεδίου του κοινού ανακοινωθέντος είναι επαρκές για να πάμε σε διαπραγματεύσεις, δήλωσε σήμερα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, επαναλαμβάνοντας ότι το ΑΚΕΛ θα στηρίξει τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων και ότι θα συμβάλει ώστε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας να προσέλθει σε αυτές όσο το δυνατό πιο καλά προετοιμασμένος.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ κάλεσε όσους διατυπώνουν αντίθετη άποψη να καταθέσουν εναλλακτική πρόταση.

Ο κ. Κυπριανού επανέλαβε ότι θα εξαρτηθεί κι από τον ίδιο τον Πρόεδρο εάν θα υπάρξει δυνατότητα ευρύτερης συλλογικότητας.

«Εάν είναι συνεπής σε αρχές, εάν λειτουργήσει με συλλογικότητα και αποφύγει παλινδρομήσεις και αντιφάσεις, θέλω να πιστεύω ότι τα πολιτικά κόμματα θα συνειδητοποιήσουν ότι επιβάλλεται να συνεργαστούμε όλοι μέσα σε κλίμα ενότητας, για να δούμε πώς θα καταφέρουμε να ισχυροποιήσουμε τις δυνατότητες να φτάσουμε σε συμφωνία» είπε, προσθέτοντας ότι «αυτός πρέπει να είναι ο στόχος του κάθε πολιτικού κόμματος».

Είπε ακόμα ότι το ΑΚΕΛ «δεν πρόκειται ποτέ να συμπεριφερθεί όπως συμπεριφέρθηκαν άλλοι την προηγούμενη πενταετία. Είμαστε υπεύθυνο κόμμα, θέτουμε πάνω απ’ όλα το συμφέρον της Κύπρου και του κυπριακού λαού και αυτό μας καθοδηγεί στο πώς τοποθετούμαστε σε ό,τι αφορά το Κυπριακό» ανέφερε.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: