ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Β. ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ





Ο Ολυμπιακός βοηθά στην Κεφαλονιά!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρόκειται να προσφέρουν το ποσό των 500.000 ευρώ για αποκατάσταση, επιδιορθώσεις και επισκευές τουλάχιστον 4 σχολείων σε Ληξούρι και Αργοστόλι. Ο Γιάννης Βρέντζος ανακοίνωσε στην παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ΠΑΕ Ολυμπιακός την συγκεκριμένη ενέργεια που προήλθε μετά από πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, που έδειξε έντονη ευαισθησία για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κεφαλονιά. Οι ερυθρόλευκοι έχουν έρθει σε επαφή με το Υπουργείο Παιδείας και είναι σε ανοιχτή γραμμή ώστε να λυθεί άμεσα κάθε γραφειοκρατικό ζήτημα. Υπάρχει περίπτωση το παραπάνω ποσό να είναι πιο μεγάλο. Οι πρωταθλητές εκτός των άλλων θα κάνουν και επίσκεψη αγάπης στο νησί.

Ο ισχυρός σεισμός στην Κεφαλονιά φυσικά και έπληξε και σχολικά κτίρια και στόχος των ανθρώπων των Πειραιωτών είναι να βοηθήσουν ώστε να γυρίσουν οι μαθητές στα θρανία το συντομότερο δυνατό. Πρόκειται για δύο δημοτικά σχολεία, ένα γυμνάσιο και ένα λύκειο τα οποία υπέστησαν φθορές από τον πρόσφατο σεισμό. «Είναι ένα έργο, που το κόστος του ανέρχεται σε τουλάχιστον 500.000 ευρώ, ώστε να επιστρέψουν τα παιδιά το ταχύτερο δυνατό στα σχολεία. Δεσμευόμαστε πως η οικογένεια του Ολυμπιακού θα είναι κοντά στο νησί με τη φυσική τους παρουσία και την ηθική τους συμπαράσταση», επισήμανε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Πρόκειται αναμφίβολα για μία άκρως αξιέπαινη κίνηση με τους Πειραιώτες να συνεχίζουν το «πλούσιο» φιλανθρωπικό τους έργο.

ΠΗΓΗ

Β.Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός πάντα δίπλα σε όσους δοκιμάζονται»


O πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, πήρε την πρωτοβουλία αλλά και την απόφαση να αναλάβει η ομάδα το κόστος της ανακατασκευής σχολικών κτιρίων σε Ληξούρι και Αργοστόλι, που υπέστησαν ζημιές από τους πρόσφατους σεισμούς. Η πρωτοβουλία αυτή έγινε άμεσα αποδεκτή τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, με την βοήθεια του οποίου θα προχωρήσει πιο γρήγορα η διαδικασία.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες υπήρξε και επικοινωνία των κ.κ. Μαρινάκη και Αρβανιτόπουλου για το ζήτημα αυτό. Με αφορμή αυτήν την κίνηση ο κ. Μαρινάκης τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι δίπλα στους κατοίκους της Κεφαλονιάς που δοκιμάζονται. Η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι έννοιες στενά συνδεδεμένες με την ιστορία, τις αρχές και τις αξίες του συλλόγου μας.

Είναι ανάγκη οι κάτοικοι της Κεφαλονιάς να αισθανθούν ασφαλείς και να συνεχίσουν τα παιδιά τους απρόσκοπτα τις σπουδές τους. Για αυτόν τον λόγο αναλάβαμε την πρωτοβουλία να καλύψουμε το κόστος της ανακατασκευής των σχολείων που υπέστησαν ζημιές από τους πρόσφατους σεισμούς, προκειμένου γρήγορα και με ασφάλεια να επιστρέψουν οι μαθητές στα μαθήματά τους.

Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει με πράξεις ότι είναι η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και μια από τις κορυφαίες στην Ευρώπη τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων». Από την άλλη ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος τόνισε: «Η πρωτοβουλία και η χορηγία του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη προς τον Δήμο Κεφαλονιάς, για την ανακατασκευή σχολικών κτιρίων που έχουν υποστεί ζημιές από τους αλλεπάλληλους σεισμούς που προκλήθηκαν στο νησί είναι αξιέπαινη.

Και αυτό γιατί ενισχύει έμπρακτα και σε σημαντικό βαθμό τις προσπάθειες της Πολιτείας, να συμπαρασταθεί στους πολίτες της Κεφαλονιάς που δοκιμάζονται αυτές τις δύσκολες ημέρες. Στόχος όλων μας είναι να επιστρέψουν οι μαθητές το ταχύτερο δυνατό, σε ασφαλή σχολικά κτίρια».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: