ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...ΑΝ


Την ίδρυση ενός νέου κόμματος με την επωνυμία «Εθνική Αυγή» ανακοίνωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην σημερινή συγκέντρωση τιμής και μνήμης για την 18η επέτειο των Ιμίων σε περίπτωση που η Χρυσή Αυγή τεθεί εκτός νόμου.
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής «οι πατριώτες θα έχουν τι να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές σε περίπτωση που προχωρήσουν στο πραξικόπημα της απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής, καθώς Έλληνες πατριώτες ίδρυσαν την Εθνική Αυγή».
Ο Κασιδιάρης προαναγγέλλει την «Εθνική Αυγή» αν τεθεί εκτός νόμου η Χ.Α.
Σε κείμενο που  διανεμήθηκε σε δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα στους συγκεντρωμένους Έλληνες υπήρχε το εξής μήνυμα:

          Η Εθνική Αυγή καταδικάζει την στημένη πολιτική δίωξη εις βάρος του «ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» και ζητά την άμεση αποφυλάκιση του Αρχηγού, των βουλευτών και των στελεχών του Εθνικιστικού Κινήματος.
Καταγγέλουμε την διεφθαρμένη συγκυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά που έχει καταλύσει το Σύνταγμα των Ελλήνων και την λαϊκή κυριαρχία, στερώντας το δικαίωμα της ψήφου από βουλευτές που εξέλεξε ο Ελληνικός λαός.
Εάν επιχειρηθεί με παράνομες μεθοδεύσεις να περιοριστεί περαιτέρω η πολυφωνία, η ελεύθερη λειτουργία των πολιτικών κομμάτων, η κοινοβουλευτική ομαλότητα και να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, η Εθνική Αυγή θα δώσει το παρόν στην εκλογική διαδικασία για να εκφράσει τα εκατομμύρια των Ελλήνων εθνικιστών και πατριωτών.
Η Εθνική Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο και μπορεί να διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων πολιτών σε κάθε εκλογική διαδικασία.
Ιδρύθηκε το 2014 από Έλληνες πατριώτες που αντιδρούν στην αντεθνική πολιτική του μνημονίου και στις παράνομες πολιτικές διώξεις εις βάρος όσων αντιστέκονται στην παράδοση της χώρας στους ξένους τοκογλύφους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: