ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Οι ναύτες έψαλαν τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ κι όχι το Χριστός Ανέστη.ΒΙΝΤΕΟ


                              Άλλ' είν' η ψωλή του ναύτη κι άλλη του καντηλανάφτη: Στο βίντεο που ανεβάζουμε (ζωντανή μετάδοση από την απεργούσα ΕΤ-1 στις 12 τα μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου 4 Μάη 2013) από την Αναστάσιμη Λειτουργία στον Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη, βλέπουμε αρχικά τον Ανθέλληνα Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Συριζώνυμο Λιάπη να ψάλει το Χριστός Ανέστη. Οι ναύτες που περιμένουν ως τιμητικό απόσπασμα στην οδό Σκουφά του Κολωνακίου αντιδρούν, διότι προφανώς δεν πιστεύουν ότι ο Εβραίος Ραββίνος Ιησούς Χριστός ανεστήθη, αλλιώς θα το ξέρανε οι Εβραίοι συμπατριώτες του και θα το έγραφε το Ταλμούδ.
Εις ένδειξιν διαμαρτυρίας, τα Ελληνόψυχα αυτά Ελληνόπουλα ψάλλουν (0:55 του βίντεο) τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδος και ο αναρχοκομμουνιστής καμέραμαν της ΕΤ-1 κάνει το λάθος (1:18 του βίντεο) να δείξει τα πρόσωπά τους! Είναι βέβαιον ότι τα αφελή αυτά πατριωτόπουλα θα βρούν τον μπελά τους και ήδη διετάχθη ΕΔΕ στο Στράτευμα, για να δούμε άν ήσαν Χρυσαυγιτόπουλα. Προσέξτε στο 1:23 του βίντεο, που μεταξύ των ναυτών είναι και ένας νέγρος, ο οποίος (χριστιανικότατα φερόμενος) αρνείται να ψάλει τον Εθνικό Ύμνο. Ελπίζουμε αυτό το νεγρόπουλο να μή τιμωρηθεί, όπως οι λοιποί ρατστισταί ναύται.
Πού ακούστηκε να ψέλνεται κατά την Ανάσταση του Ραββίνου Χριστού, ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδος, στον οποίο ο κίναιδος στιχουργός Διονύσιος Σολωμός περιγράφει την άγρια σφαγή των φιλήσυχων Τούρκων και Εβραίων της Τριπολιτσάς από τα τσιράκια του Κολοκοτρώνη που είχαν επικεφαλής τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο πασίγνωστο ρατσιστή της εποχής εκείνης;;ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: